DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Buse Butik tarzı ile fark yaratıyor

Buse Butik tarzı ile fark yaratıyor

 

Aysel Turanoğlu tarafından geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Buse Butik kısa sürede Gölcüklü hanımlardan büyük beğeni aldı. Açılalı kısa bir süre olmasına rağmen en moda ve tarz kıyafetleri bünyesinde bulunduran Buse Butik Sonbahar modası içinde şimdiden hazırlıklara başladı.

Kısa sürede büyük beğeni aldı

Uzun yıllardır ev hanımı olan ve en büyük hayali bir butik sahibi olmak olan Aysel Turanoğlu bu hayalini geçtiğimiz aylada gerçekleştirmiş ve Buse Butik olarak Gölcük halkına hizmet vermeye başlamıştı. Açıldığı günden beri en moda ve tarz kıyafetleri Butiğinde sergileyen Turanoğlu kısa sürede Gölcüklü bayanların tercih ettiği butikler arasına girmeyi başardı.

“Sonbahar sezonuna iddialı bir giriş yapacağım”

Bu kadar kısa sürede böyle büyük bir ilgi göreceğini tahmin etmediğini belirten Buse Butik’in işletmecisi Aysel Turanoğlu, “ Yıllarca bir butik sahibi olmanın hayalini kurdum ve çok şükür bu hayalim gerçek oldu.  Benim Buse Butiği açmamda ki en büyük arzu tek başına bir kadınında güçlü olarak kendi ayaklarının üzerinde durarak neler yapabileceğini göstermekti. Bunu da başardığıma inanıyorum. Buse Butik olarak yeni olmamıza rağmen butiğimde satışa sunduğum kıyafetlerin tercih edilmesinden dolayı gururluyum. Bütün Gölcük halkına hitap eden bir tarzda hizmet vermekteyim. Sürekli gelişen modayı yakından takip ederek en son trend kıyafetleri butiğimde sunmaktayım. Artık yaz sezonunu kapatmak üzereyiz. Zaten müşterilerimin çoğu gardırobunu hazırladı. Bu nedenle bu aralar işlerimiz biraz sakin gitse de sonbahar sezonuna iddialı bir giriş yapacağım. Bunun için şimdiden hazırlıklarımıza başladık” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.