DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DARICA’LI KARATECİLERİ OLİMPİYAT HEYECANI SARDI

DARICA’LI KARATECİLERİ OLİMPİYAT HEYECANI SARDI

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün yıldız sporcuları Kutay Gökalp ve Azra Çakır, Gençlik Olimpiyatları Kota müsabakaları için Hırvatistan’a gitti.

Ekim ayında yapılacak 2018 Gençlik Olimpiyatları’nın kota müsabakaları devam ediyor. Eleme müsabakaları için Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün Milli Karatecilerinden Erkekler U-14 kategorisinde Kutay Gökalp +55 kilogram ve Azra Çakır Bayanlar U-14 kategorisinde 42 kilogramda Azra Çakır, hafta sonu tatamiye çıkacak. Ekim ayında Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’de yapılacak Gençlik Olimpiyatları için geri sayım sürerken, Darıcalı Karatecileri de heyecan sardı. Karatenin ilk Olimpiyat serüveni olacak Gençlik Olimpiyatları büyük önem taşırken, Milli Takımımız elemelere 15 sporcuyla katılacak. Sofya’da yapılan elemelerin ilk ayağında Azra Çakır gümüş madalya, Kutay Gökalp ise bronz madalya elde etmişti.

DARICA OLİMPİYATLARDA YER ALACAKTIR

Müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan DARES Başkanı Bekir Güven, genç sporcularımıza başarı dileklerini ileterek, “İnanıyoruz ki millilerimiz ülkemizi ve Darıcamızı en iyi şekilde temsil edecekler. Karate ve atletizmde marka olan Darıca’mızın Gençlik Olimpiyatları ve 2020 Tokyo Yaz Olimpiyatları’nda yer alması için bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi. Teknik Direktör Adnan Şamdan ise, “Elemelerin ilk ayağında sporcularımız güzel maçlar çıkararak, başarılı sonuçlar elde ettiler. Bu sefer hedefimiz iki sporcumuzun da altın madalya alarak avantaj elde etmeleri. Bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanımız Bekir Güven’in çabalarını boşa çıkarmayacağız.” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.