DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere 3145. Sokak için yer altı çöp konteynırı istendi

Değirmendere 3145. Sokak için yer altı çöp konteynırı istendi

Değirmendere 3145. Sokak için yer altı çöp konteynırı istendi

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Vasfi Kara 3145. Sokak’ta yaşanan çöp problemine karşı Belediye’ye yer altı çöp konteynırı başvurusunda bulundu. Onaylanırsa sokak boyunca yer altı çöp konteynırları yerleştirilecek.

Onay verilmesi bekleniyor

Muhtar Kara, Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu’nun hemen karşısında bulunan alan için yer altı çöp konteynırı başvurusunda bulundu. Bu tür manzaraların artık yaşanmaması için belediyemizden yer altı çöp konteynırı başvurusunda bulunduğunu ifade eden Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Vasfi Kara, “ 3145. Sokak’ta yaşanan çöp problemi için gerekli başvurumuzu yaptım. Yer müsait olduğu için onay gelecek diye düşünüyorum. Tabi burada belediyemiz kadar mahalle sakinlerinde duyarlı olması ve çöplerinin uygun vaziyette atmaları gerekiyor. Bu çöplerin belli toplama günleri var. Fakat vatandaşlar bu günlere uymadığı için bu kötü görüntüler ortaya çıkıyor. Benim düşüncem bazı vatandaşlar sırf belediyeyi kötülemek için çöpler alındıktan sonra gelip çöplerini atıyorlar ki ortaya kötü görüntüler çıksın” dedi.

Çöp konteynırları okul binasının karşısında toplanıyor

Başvurularının en kısa zamanda onaylanmasını beklediklerini ifade eden Kara, “ Bakalım biz başvurumuzu yaptık. Eğer onaylanırsa sokak boyunca uygun görülen yerlere yer altı çöp konteynırları konulacak ve en azından bu görüntü en aza inmiş olacak. Birde sokak boyunca olması gereken konteynırlar okul binasının karşısında toplanıyor. Biz bunların sokak boyunca yayılmasını ve sabitlenmesini istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.