DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere’deki başıboş köpekler tedirginlik yaratıyor

Değirmendere’deki başıboş köpekler tedirginlik yaratıyor

Değirmendere’deki başıboş köpekler tedirginlik yaratıyor

İlçemizin şirin beldesi Değirmendere’de sokak köpeklerinin gün geçtikçe artması ve kontrol edilememesi Değirmendereli vatandaşları tedirgin ediyor. Sokak köpeklerinin birçoğunun küpesiz olması tedirginliği daha da arttırıyor.

Köpeklerin çoğunda küpe yok

Son zamanlarda ilçemizin en büyük problemlerinden biri olan sokak köpekleri her geçen gün artmaya devam ederken sokak köpeklerinin birçoğunun küpesiz yani kontrolsüz olması vatandaşları daha da tedirgin ediyor. İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere’de sürü halinde gezen sokak köpekleri küçük çocuğu olan aileleri tedirgin ediyor. Köpeklerin çoğunun küpesiz olması tedirginliği daha da arttırıyor.

Vatandaşlar, “Kontrolleri tam yapılsın ki bizimde içimiz rahat olsun”

Sürü halinde gezen sokak köpeklerini gören vatandaşlar tedirginliklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, “Bizler hayvanları severiz ama bu şekilde sürü halinde gezmeleri ve üstelik küpesiz olmaları bizi tedirgin ediyor. En azından sokak köpekleri kontrol edilmiş olsaydı biraz daha içimiz rahat ederdi. Köpekler bu şekilde kontrolsüz gezince acaba herhangi bir hastalığı var mı yok mu merak ediyoruz. Tamam, sokak köpekleri barınaklara kapatılamıyor ama en azından kontrolleri tam yapılsın ki bizimde içimiz rahat olsun. Artık doğru düzgün sokağa çıkamaz olduk” dediler.

YORUMLAR

  1. erhan özkulak dedi ki:

    Ne çok hayvan düşmanı var .Bitmediniz gittiniz elinize bir parça ekmek alıp verin yesin başını okşayın .