DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere’nin simgesi haline gelen baca artık yok

Değirmendere’nin simgesi haline gelen baca artık yok

Değirmendere’nin simgesi haline gelen baca artık yok

Değirmendere’nin simgesi haline gelen baca yıkıldı. Yıkım dün sabah saatlerinde gerçekleşirken, bölgede güvenlik önlemi de alındı.

Yıkım sırasında bölgede güvenlik önlemleri alındı

Değirmendere’de eski Migros’un bulunduğu ve askeriyeden alınan alana bilindiği üzere yeni bir devlet hastanesi yapılacak. Bunun için de alanda bina yıkım çalışmaları devam ederken Değirmendere’nin simgesi haline gelen baca yıkıldı. Askeriye tarafından  lojmanların ısınması için eskiden kullanılan büyük baca, ekipler tarafından altına dinamit konularak yerle bir edildi. Yıkım sabah saatlerinde gerçekleşirken, bölgede güvenlik önlemi alındı. Yıkım esnasında çıkan ses bölgede korku oluştururken, balkonlarına çıkan vatandaşlar bacanın yıkıldığını görmesiyle derin bir oh çekti. Devlet hastanesinin yapım çalışmaları ileri ki günlerde de devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.