DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DENİZCİLİK TARİHİNE MAKETLE YOLCULUK

DENİZCİLİK TARİHİNE MAKETLE YOLCULUK

Çocuklar denizci oldu

DENİZCİLİK TARİHİNE MAKETLE YOLCULUK

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında Kocaeli Deniz Ticaret Odası ve Limaş’ın desteğiyle Model Gemi Öğretmeni Yusuf Akmeşe ve ekibi tarafından çocuklara gemi maket eğitimi 41 Burda AVM’de verildi.

Doğusel, ‘’Çocuklarımızla anlamlı bir etkinlikte birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık’’

Çocuklar etkinlikte kendi maketlerini kendileri yaptı. 40 çocuk denizcilik tarihine maketle yolculuk yaptı. Denizcilik hakkında bilgi sahibi oldu. Etkinliğe Kocaeli Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel katılım gösterdi. Vedat Doğusel yaptığı konuşmada, ‘’1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’mızı çocuklarımızla kutladık birlikte gemi maketi yaptık. Çocuklarımızla anlamlı bir etkinlikte birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık ve çocuklarımız denizcilik hakkında bilgi sahibi oldular’’ dedi.

Akmeşe, ‘’Maket Eğitimi Projesi’ni çocuklarımız için devam ettirmeyi planlıyoruz’’

Model Gemi Öğretmeni Yusuf Akmeşe yapmış olduğu konuşmada, ‘’Çocuklarımıza denizciliği sevdirdik, kendi maketlerini yaptılar. Çok başarılı oldular ve güzel bir anı yaşadılar. Etkinlik 2 saat sürdü. Etkinliğe veliler yoğun ilgi gösterdi ve Model Gemi Öğretmeni Yusuf Akmeşe Maket Eğitimi Projesinin devam edeceğini, sözlerinin devamında okullarda bunun faaliyet kapsamında çocuklarımız için devam ettirmeyi planlıyoruz’’ dedi. Yusuf Akmeşe Kocaeli Deniz Ticaret Odası’na Limaş ve ekibine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.