DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Döviz piyasasında dalgalanmalar devam ediyor

Döviz piyasasında dalgalanmalar devam ediyor

İlçemizde hizmet veren Bektaş Döviz’in vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer, 24 Haziran seçimleri sonrası döviz piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

‘’Döviz piyasalarında tekrardan bir hareketlenme görüldü’’

Kazanfer yaptığı açıklamada, ‘’Döviz piyasalarında dalgalanmalar inişli çıkışlı devam ediyor. Özellikle ülkemizde yapılan seçimlerinden sonra bir düşüş beklentisi vardı. Ama beklendiği kadar bir düşüş olmadı. Seçimlerden önce 4.80 – 4.85 bandında olan dolar seçim sonuçları açıklandıktan sonra 4.65 – 4.70 bandında devredip geriledi. Açıkçası piyasalar seçim sonuçlarını olumlu karşıladı. Ama yine de beklendiği kadar bir düşüş gözlemleyemedik. Son olarak Salı günü açıklanan enflasyon rakamlarından sonra enflasyonun yüksek çıkmasından dolayı döviz piyasalarında tekrardan bir hareketlenme görüldü. 4.60 bandında seyreden dolar enflasyonun yüksek çıkmasından sonra 4.70 bandına kadar yükseldi. Euro’da da bir hareketlenme gördük. 5.25 bandında seyrede Euro enflasyon açıklanmasından sonra 5.45 bandına kadar yükseldi. Şu an için piyasalar ülkemizde yapılan seçimlerden sonra hükümetin kurulmasını ve yeni kabinenin açıklamasını beklemekte. Bunu da önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ama şu an için herhangi bir yükseliş ya da iniş görülmüyor. Dövizde şu an durağan olarak gelişmeleri takip etmekteyiz. Önümüzdeki günlerde gelişmelere göre tekrardan vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz’’ dedi.

Döviz’de son durum;

Dolar: Alış 4.63 Satış 4.66

Euro: Alış 5.40 Satış 5.43

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.