DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dövizde dalgalanmalar devam ediyor

Dövizde dalgalanmalar devam ediyor

Dövizde dalgalanmalar devam ediyor

İlçemizde hizmet veren Bektaş Döviz’in vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer, döviz piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kazanfer, ‘’Önümüzdeki süreçte ekonomideki yapılan icraatlara göre inişli çıkışlı hareketler bekliyoruz’’

Bektaş Döviz Müjdat Kazanfer, ‘’Döviz piyasasında dalgalanmalar yukarı yönlü dalgalanmalar devam ediyor. Piyasalar 9 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak olan kabineyi beklerken piyasalarda düşüş beklenmekteydi ancak daha kabine açıklanmadan Dolar ve Euro’da yukarıya doğru hareketlenmeler gördük. Hemen akşamında Cumhurbaşkanımızın kabineyi açıklamasının ardından Dolar ve Euro’da bir miktar daha yükseliş meydana geldi. Piyasalar Maliye ve Hazine Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’i beklerken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak olunca piyasalar bir tepki verdi ve Dolar ve Euro’da hızlı bir yükseliş meydana geldi. Ertesi gün hemen ardından Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın müdahalesi yetersiz kaldı. Cari açık fazla verdi. Ondan mütevelli döviz piyasalarında çalkalanmalar yukarıya doğru devam etmektedir. Dün Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamasından sonra bir miktar düşüş görülse de henüz bir icraat olmadığından yükseliş devam ediyor. Önümüzdeki süreçte ekonomideki yapılan icraatlara göre inişli çıkışlı hareketler bekliyoruz. Biz yine de vatandaşlarımızın dövizde borçlanmasını öngörmüyoruz. Bu fiyatlardan bozduracak olanların, yatırım ve düğün yapacak olanların bu fiyatlardan bozdurmalarını tavsiye ediyoruz.

Döviz’de son durum;

Dolar: Alış (4.80) Satış (4.86)

Euro: Alış (5.60) Satış (5.66)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.