DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Downlu gençler, Özserbesler’de çalışmaktan çok mutlu

Downlu gençler, Özserbesler’de çalışmaktan çok mutlu

Downlu gençler, Özserbesler’de çalışmaktan çok mutlu

YENİ DENEYİMLER KAZANIYORLAR

İlçemizin tanınan ve sevilen esnaflarından Yavuz Serbes örnek bir davranış sergileyerek +1 Fark İle Gölcük Down Sendromlular Derneği’ne bağlı iki öğrenciyi işletmeciliğini yaptığı Özserbesler Pastanesi’nde işe almıştı ve Down Sendromlu gençler bu hafta içerisinde Pazartesi günü işe başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Downlu gençler kısa sürede ortama alıştılar

+1 Fark İle Gölcük Down Sendromlular Derneği’ne bağlı iki öğrenci Gölcük Down Cafe’de kazandıkları deneyim ile birlikte ilçemizin tanınan ve sevilen esnaflarından Yavuz Serbes’in işletmeciliğini yaptığı Özserbesler Pastanesi’nde bu hafta Pazartesi gününden itibaren çalışmaya başladılar. Downlu gençler kısa sürede ortama alıştıklarını, burada çalışmaktan çok mutlu, gururlu ve huzurlu olduklarını dile getirdiler.

Serbes, ‘’Downlu gençlerimizle çalışmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz’’

Özserbesler Pastanesi’nin işletmecisi Yavuz Serbes konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, ‘’Bizim her zaman amacımız bu öğrencilerin sosyalleşerek, insanlarla iletişim kurmaları ve onlara istihdam sağlamaktı. Downlu öğrencilerimizi hayata kazandırmak için böyle bir karar aldık ve bu doğrultuda Downlu gençlerimizden iki kişiyi bünyemize kattık. Onlarla çalışmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Müşterilerle çok güzel ilgileniyorlar ve müşterilerimiz de dükkânımızdan memnun bir şekilde ayrılıyorlar. Umarım diğer esnaflarımızda bu çocuklarımızın elinden tutarak onları bu hayata daha çok kazandırırlar’’ dedi.

Başkan Abanoz, ‘’Herşey Down Sendromlu öğrencilerimiz için’’

Son olarak konu ile ilgili açıklama yapan +1 Fark İle Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, ‘’Gölcük Down Cafe’de yaklaşık 1 yıl çalışan öğrencilerimiz kendilerini birçok anlamda geliştirdiler. Bu bağlamda Özserbesler Pastanesi’nin işletmecisi Yavuz Serbes, Downlu öğrencilerimizden iki kişiyi işe alarak onlara istihdam sağladı ve bu hafta Pazartesi günü işe başladılar. Downlu öğrencilerimiz ile sürekli bir aradayım ve orada çalışıyor olmaktan çok mutlular. Downlu öğrencilerimize iş istihdamı sağladığı için Yavuz Serbes’e tekrardan çok teşekkür ediyorum. Herşey Down Sendromlu öğrencilerimiz için’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.