DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EMUZDER Gölcük İlçe Başkanı Selim Kargı dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi

EMUZDER Gölcük İlçe Başkanı Selim Kargı dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi

EMUZDER Gölcük İlçe Başkanı Selim Kargı dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi

Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı, derneklerinin genel merkezi ve şubelerince yapılan çalışmalar ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

EMUZDER Gölcük Şube Başkanı Kargı, “EMUZDER Genel Merkez ve Gölcük Şubesi olarak çalışmalara ara vermeden devam etmekteyiz. Şu anda Genel Kurmay Başkanlığına atanan Sayın Orgeneral Yaşar Güler Komutanımızı 20 Haziran 2018 tarihinde yaklaşık bir ay önce, Kara Kuvvetleri Komutanı iken makamında ziyaret eden EMUZDER Genel Başkanı Sayın Esef Merdoğlu ve yönetimi sorunların çözümüne yönelik bilgi alışverişinde bulunmuş aynı zamanda; Ankara Kızılay’da Uzman Erbaş Misafirhanesi yapılması ve Marmara Ereğlisi Deniz Kampı tesislerinin de camiamız çalışan emekli ve ailelerine tahsis edilmesi yönünde çalışmalar olduğunu ve en kısa zamanda faaliyete geçirme sözünü aldılar. Marmara Ereğlisi Deniz Kampında 2009 yılında yaşamış olduğumuz üzücü bir olay olmuştur. Şu anda emekli olan (E) Uzman Çavuş Ali Uçar kardeşimizin biricik evladı Emrah Uçar (16 yaşında) kamp girişinde alınmayınca tel örgüden girmeye çalışırken elektriğe kapılarak hayatını kaybetti. İnşallah yeni Emrah Uçar’lar olmaması için bu tür çalışmalara önem verilir.”

LOJMAN YÜZDELERİNİN ARTTIRILMASI

Başkan Kargı açıklamasının devamında, Uzman Erbaş ve Devlet Memuru lojman kullanım oranı %5’ten, %10’a çıkarılmıştır. EMUZDER Gölcük olarak Şubat ayında Donanma Komutanımız Sayın Koramiral Ercüment Tatlıoğlu’na makamında yapmış olduğumuz ziyarette sorunlarımızı, birlik içinde yaşadığımız sıkıntıları ve çözümü konusunda ne yapılabilir şeklinde bilgi alışverişinde bulunduk. Özellikle Gölcük Donanma Komutanlığı’nda bir misafirhaneye ihtiyaç olduğunu dile getirmiştim. Bu konuyla ilgili çalışması olduğunu bildiren Komutanımız en kısa zamanda açılması için gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü verdi.’’

DONANMA ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkan Kargı son olarak, Önceki hafta Üs Komutanımız Sayın Tuğamiral M. Baybars Küçükatay, Donanma Genel Sekreteri ve Orduevleri Müdürümüzle Makamında görüşerek Açık Yüzme Havuzu ve Misafirhane kullanımı hakkında bilgi aldık. Uzman Erbaş Misafirhanesinin önümüzdeki hafta 23 Temmuz’da hizmete girecek şekilde çalışmaların devam ettiğinin bilgisini aldık ve misafirhaneye de ziyarette bulunduk. Misafirhane İşletme Amiri Asb.Kd.Bçvş. Mustafa Albayrak ve Yardımcıları Uzm.Çvş. Verullah Özdemir ve Uzm. Çvş. Musa Şimşek’in açılış için yoğun bir çalışma içinde olduklarını bizzat görüp çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ettik. Donanma Komutanımızın üstünde durduğu ve sözünü verdiği Uzman Erbaş Misafirhanesinin açılışıyla ilgili çalışmalarından dolayı memnun olduğumuzu, camiamıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bu çalışmalar yetersiz bir hizmet olsa da, daha iyi hizmetler alabilmemizin başlangıcı olarak camiamıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim’’ diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.