DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EMUZDER’den SAVDES-SEN’e iade-i ziyaret

EMUZDER’den SAVDES-SEN’e iade-i ziyaret

EMUZDER’den SAVDES-SEN’e iade-i ziyaret

Emekli Uzmanlar Derneği ( EMUZDER) Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı ve Yönetimi, geçtiğimiz ay hayırlı olsun ziyaretlerine gelen Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Ferit Bingöl, Kocaeli Şubesi Başkanı Özhan İmre ve Yönetimi’ne iade-i ziyarette bulundular.

Ortak sıkıntılar görüşüldü

Gerçekleşen ziyarette SAVDES-SEN Gölcük Şube Başkanı Özhan İmre ile ziyarette bulunan EMUZDER Derneği Başkanı Selim Kargı Donanma Komutanlığı’nda yaşadıkları ortak sıkıntılar ve sorunlar hakkında konuşarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

İmre, “Aynı kurum içinde görev yapan ve birçok sıkıntısı ortak olan dernek ve sendika olarak birbirimizi en iyi biz anlayabiliriz”

SAVDES-SEN Kocaeli Şubesi binasında gerçekleşen ziyarette, aynı kurum içinde görev yaptıkları için yaşadıkları sıkıntılarında ortak olduğunu ifade eden başkanlar bu yaşadıkları sorunlar ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Gerçekleşen ziyarette ilk söz alan SAVDES-SEN Kocaeli Şube Başkanı Özhan İmre, “ Öncelikle ziyaretiniz bizleri oldukça mutlu ettiğini belirtmek isterim. Aynı kurum içinde görev yapan ve birçok sıkıntısı ortak olan dernek ve sendika olarak birbirimizi en iyi biz anlayabiliriz. Sendikamız ve derneğiniz olarak yaşadığımız en büyük problem olan havuz ve sosyal tesislerden yararlanma hakkının verilmesi için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Dilerim en kısa zamanda güzel sonuçlar alacağız. Ziyaretiniz bizler çok mutlu etti” dedi.

Kargı, “Dileriz yaşamış olduğumuz bu sıkıntılar en kısa zamanda güzel neticelerle son bulur”

Başkan İmre’den sonra söz alan EMUZDER Dernek Başkanı Selim Kargı, “ Öncelikle ziyaret isteğimizi kabul ettiğiniz ve bizleri böyle güzel ağırladığınız için çok teşekkür ederiz. Gölcük’te yeni kurulmuş bir derneğiz ama uzun yıllardır yaşamış olduğumuz sıkıntılarımız var. Az önce ifade ettiğiniz gibi aynı kurum içinde görev yapıyoruz ve ne yazık ki yaşadığımız sıkıntıların birçoğu aynı. Dileriz yaşamış olduğumuz bu sıkıntılar en kısa zamanda güzel neticelerle son bulur ve bizlerde hak ettiğimiz değeri görürüz. Ziyaret isteğimizi kabul ettiğiniz için tekrardan teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.