DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ESNAFLAR ANNE VE YAVRULARINA SAHİP ÇIKTI

ESNAFLAR ANNE VE YAVRULARINA SAHİP ÇIKTI

Sokak köpeğinin 16 yavrusu oldu

ESNAFLAR ANNE VE YAVRULARINA SAHİP ÇIKTI

Merkez Mahallesi’nde bulunan Değirmendere otobüs durağının hemen arkasındaki meydan da 16 tane yavrusu olan sokak köpeğine çevredeki esnaflar sahip çıktı. Hızla büyüyen yavruları sahiplendirmek isteyen esnaflar yetkililerden de yardım bekliyor.

Ev ve iş yerlerinden getirdikleri yemekler ile besliyorlar

İlçemizde sayıları bir hayli fazla olan sokak köpeklerinin kısırlaştırılmayanları yavrulamaya devam ediyor. Gölcük’te son olarak Merkez Mahallesi’nde bulunan Değirmendere Durağı’nın hemen arkasında ki alanda tam 16 tane yavrusu olan sokak köpeğine çevrede ki esnaflar sahip çıktı. Annelerinin tek başına besleyemediği yavrulara çevrede ki esnaflar evlerinden ya da iş yerlerinden getirdikleri yemekler ile anne köpeği ve yavruları besliyorlar.

Yavruların sahiplenilmesini istiyorlar

Tek isteklerinin bu yavrulara birer yuva bulabilmek olduğunu ifade eden esnaflar, “ Sokaklarımızda kısırlaştırılmamış o kadar çok köpek var ki bizim ilgilendiğimiz yavrular kadar eminiz ki her mahallede en az bir anne vardır. Biz elimizden geldiği kadar anne köpeğe ve yavrularına sahip çıkıyoruz ama bu yavrular büyüyünce hepsi sokaklara dağılacak. Bu nedenle biz bu yavruların sahiplenilmesini ve anne köpeğinde zamanı geldiği zaman kısırlaştırılmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.