DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EVİNİZE ZERAFETİ VE ŞIKLIĞI GETİRİYOR

EVİNİZE ZERAFETİ VE ŞIKLIĞI GETİRİYOR

Hayati Perde’de Modern Salon perdeleri

EVİNİZE ZERAFETİ VE ŞIKLIĞI GETİRİYOR

Tül ve perde deyince Gölcük’te modern mağazasıyla akla gelen firmaların başında gelen HAYATİ Perde, perde ve tül modelleriyle adeta gözleri kamaştırıyor. İşletmeciliğini genç esnaflarımızdan Hayati Eren’in yaptığı Hayati Perde tercih sebebi olmaya devam ediyor.

Modern salon perdeleri göz kamaştırıyor

Salonda mobilyalardan sonra en çok dikkat çeken nokta şüphesiz salon perdesi modelleridir. Modern salon perde modelleri ile evinize zarafeti ve şıklığı getirerek, özellikle salonunuza çok daha modern ve gösterişli bir hava katabilirsiniz. İş salonunuza en modern perdeyi seçmekle bitmiyor. Salon perdeleriniz aynı zamanda salonda bulunan mobilyalarla, zeminle ve diğer aksesuarlarla ve dekorasyon tarzı ile bütünleşmesi gerekiyor. Klasik bir tarza sahip salonda modern tarzda bir perde kullanmanız, görünümün klasikle modern arasında sıkışmasına neden olur ve ortaya zevksiz ve göz yoran bir dekorasyon çıkar. Böyle bir durumun içine düşmemek için salonunuzda modern dekorasyon tarzını yakalamanız gerekmektedir. Modern salon perdesi modelleri arasında bu sezon zebra modelleri, kanatlı modeller, salın perdeler, ince tül ve güneşlikli modeller ve daha birçok çeşit bulunmaktadır. Mağazamıza gelerek salonunuza ve zevkinize uygun modeli seçebilir ve salonunuzu modern ve gösterişli bir duruma getirebilirsiniz. Bunun için yapacağınız tek şey Hayati Perde’ye uğramanız yeterli olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.