DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gazi Otoparkı’nın zemini 15-20 gün içerisinde düzeltilecek ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE MÜJDE

Gazi Otoparkı’nın zemini 15-20 gün içerisinde düzeltilecek  ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE MÜJDE

Gazi Otoparkı’nın zemini 15-20 gün içerisinde düzeltilecek

ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE MÜJDE

Gölcük Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre eski Gazi Ortaokulu’nun alanının zemini 15-20 gün içerisinde düzeltilecek ve otopark olarak kullanılmaya devam edecek.

Otoparkın ücretli ya da ücretsiz olacağı meclis toplantısında gündeme getirilecek

Geçtiğimiz yıllarda Gazi Ortaokulu’nun yıkılmasının ardından araç sürücülerine kolaylık sağlanması amacıyla bu alan otopark olarak kullanılmaya başlanmıştı. Bu alan araç sürücüleri tarafından yıllardır büyük ilgi görmeye devam ediyor. Zeminin bozuk olması ve giriş çıkış olarak kullanılan alanın dar olmasından dolayı hemen hemen her gün kavgaların yaşandığı Gazi Otoparkı, yapılan çalışmalar ile büyük ölçüde değiştirilmiş ve giriş çıkışların olduğu alanın zemini düzeltilmişti. Gölcük Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre, ‘’Kentsel Dönüşüm ile ilgili bir durum olduğu için pek bu konuya girmedik. Bu alanın zemininin düzeltilmesinin ardından bu konuyu aylık olarak gerçekleştirdiğimiz meclis toplantısında dile getirilecek. Karara göre bu otopark ya ücretli ya da ücretsiz olacak. 15-20 gün içerisinde bu otoparkın alanının zeminine bir düzenleme yapılacak. Meclis Toplantısında bu konu gündeme getirilecek’’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.