DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’ten Karasu’ya yardım eli

Gölcük’ten Karasu’ya yardım eli

Gölcük’ten Karasu’ya yardım eli

YAKIŞANI YAPTIK

İlçemizde yaptığı yardımlarla göz dolduran ve ilçemizin sevilen ismi Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’ın başlatmış olduğu giysi kampanyasına Şirinköy Mahallesi, İpekyolu Mahallesi ve Düzağaç Mahallesi sakinlerinden de destek geldi. Duyarlı vatandaşlardan toplanan giysiler Sakarya Karasu Belediyesi’nin giysi bankasına veriliyor. Giysi bankasındaki kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine dağıtımı tamamen Karasu Belediyesi tarafından yapılıyor.

Mahalle sakinlerden de destek geldi

İlçemizin sevilen ismi Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak yaptığı yardımlar ile göz doldurmaya devam ediyor. İsmail Ak’ın başlatmış olduğu giysi kampanyasına Şirinköy Mahallesi, İpekyolu Mahallesi ve Düzağaç Mahallesi’nin sakinlerinden de destek geldi. Toplanan giysiler geçtiğimiz akşam tır’a yüklenerek Karasu Belediyesi’nin de bünyesinde temin ettiği giysi bankasına götürülmeden önce Şirinköy’de bir program düzenlendi. Düzenlenen programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Şirinköy Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri, Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak ve vatandaşlar katılım sağladı.

Başkan Ellibeş, ‘’Bu kardeşlerimizin huzura ermesi bizler için büyük bir mutluluk’’

Düzenlenen programda konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘’İsmail kardeşimiz yaptığı yardımlar ile Gölcükümüz tarafından çokça seviliyor. Yaptıkları yardımlar ile çoğu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirmeye devam ediyor. Rabbim ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza güç kuvvet versin. Bu kardeşlerimizin huzura ermesi bizler için büyük bir mutluluk. Umarım bu giysi bankasına iletilecek kıyafetler bir nebze de olsa ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirir. Karasu Belediyesi’ne de katkılarından dolayı teşekkür etmek lazım. Hayırlı ve uğurlu olsun’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, ‘’İhtiyaç sahibi kardeşlerimize sahip çıkmamız gerekiyor’’

Başkan Ellibeş’ten sonra konuşma yapan Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, ‘’Başlatmış olduğum bu giysi kampanyasına destek veren Şirinköy Mahallesi, İpekyolu Mahallesi ve Düzağaç Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Karasu Belediyesi’ne de yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.