DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İpekyol Eşarp Şal Gölcük’te farkını ortaya koyuyor

İpekyol Eşarp Şal Gölcük’te farkını ortaya koyuyor

İpekyol Eşarp Şal Gölcük’te farkını ortaya koyuyor

İlçemizde 25 yıldır hizmet veren ve Gölcük’ün ilk eşarp mağazası olma özelliği taşıyanİpekyol Eşarp Şal mağazası 2 mağazası ile hizmet aağını genişletti. Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 75/A adresinde hizmet veren İpekyol Eşarp Şal Mağazasının 2. Şubesi kısa büyük ilgi gördü.

En son moda modelleri İpekyol Eşarp Şal Mağazalarında

İpekyol Eşarp Şal Mağazası bünyesinde bulundurduğu Sura, Armine, Aker ve Silk Home markalarının en son moda eşarp ve şal modellerini Gölcüklü hanımlara sunuyor. Ayrıca çanta markasında öncü firma olan Matmazel Çanta’nın bayiliğini alan İpekyol Eşarp Şal 2 Mağazası çanta konusunda da en son moda çanta modellerini Gölcüklü hanımların beğenisine sunuyor.

Kütük, “Bir sezonda firmasına göre 25- 30 farklı model ve her modelin ortalama 15 farklı  renk modeli çıkıyor”

İşletmeciliğini Bilal İşbilen’in yaptığı İpekyol Eşarp Şal Mağazasının 2. Şube sorumlusu Tuğba Kütük yeni mağazaları ve ürünleri hakkında bilgi verdi. Yaptığı açıklamada Kütük, “ İpekyol Eşarp Şal Mağazasında beş yıldır görev yapmaktayım. İlk göreve başladığımda ilk şubedeydim. Yeni şubenin açılması ile birlikte yeni mağazanın sorumlusu oldum. Eşarp sektörü gerçekten önemli bir sektör. Çok geniş bir yelpazeye sahip ve firmalar yılda iki defa sezon üretimindeler. Bir sezonda firmasına göre 25- 30 farklı model ve her modelin ortalama 15 farklı renk çeşidi çıkıyor. Bu nedenle sektörü çok yakından takip ediyoruz ve mağazamızda en yeni sezon ürünlerini bulundurmaya çalışıyoruz. Eşarp modellerimizde fiyat aralığımız 20 ile 170 lira arası değişiyor. Şal modellerimiz ise 20 ile 230 lira arası değişiyor. Biz özellikle Gölcüklü hanımlara hitap edebilecek modelleri bünyemizde bulundurmaya çalışıyoruz. Mağazamız açılalı 2 ay olmasına rağmen kısa sürede büyük ilgi gördük. Bu ilgiyi boşa çıkarmamak için İpekyol Eşarp Şal 2 Mağazası olarak Gölcüklü Hanımlara en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda sosyal medyayı çok sık kullanıyoruz. Instagram hesabımızda sürekli yeni modellerimizin paylaşımını yapıyoruz ve yakın zamanda Instagram satışımız başlayacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.