DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘GENEL BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı,  ‘GENEL BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘GENEL BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı,  geçtiğimiz gün Afyon’da yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.  Başkan Aynacı, ‘Genel Başkanımızın arkasındayız’ şeklinde konuştu.

‘Bu süreç bizi tedirgin etmemektedir’

İlçe Parti Binasında geçtiğimiz gün yaşanan gelişmeleri değerlendiren İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı şunları belirtti: ’20-22 Temmuz’da Afyon’da gerçekleştirilen istişare toplantısı sonucunda partimizin iç tüzüğünde yer alan genel başkanlık maddesini kullanarak Sayın Genel Başkanımız partimizi olağanüstü kurultay’a götürme kararı almıştır. Bu bir lider çekişmesi değildir. Partimiz içinde çekişme yoktur.  Sayın Genel Başkanımız her ne kadar Olağanüstü Kurultay’da her ne kadar aday olmayacağını söylese de kendisine tüm teşkilatların desteği ile tekrar aday gösterilip, daha kuvvetli bir genel başkan olarak karşımıza çıkacaktır. Şunu net söyleyeyim Genel Başkanımızın karşısına bir aday çıkmayacaktır. Bu demokrasiye yakışan bir harekettir. Genel Başkanımızın güven tazelemesi, teşkilatlarımızı daha kuvvetli yapacaktır. Bu süreç bizi tedirgin etmemektedir. Genel Başkanımızın arkasındayız. Bundan kimse fırsat çıkartmaya algı oluşturmaya kalkmasın’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.