DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZMİT BELEDİYESPOR MERT KÖPRÜCÜ İLE YOLA DEVAM EDİYOR

İZMİT BELEDİYESPOR MERT KÖPRÜCÜ İLE YOLA DEVAM EDİYOR

İzmit  Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Süper Lig’de verecekleri mücadelede başantrenör Mert Köprücü ile devam etme kararı aldı. 2017 – 2018 sezonunun ortasında İzmit Belediyespor da baş antrenör olarak göreve başlayan ve takımı üst sıralara taşıyan Mert Köprücü ile Süper Lig için de imzalar atıldı. Köprücü, atılan imzayla 2018 – 2019 sezonunda Kadınlar Basketbol Süper Liginde İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Antrenörü olarak mücadele verecek.

 İzmit’in Evladı

Mert Köprücü ile Süper Lig’de de başarılı bir sezon geçireceklerine inandıklarını belirten İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Öztürk “geçtiğimiz sezon hocamızla çok başarılı bir lig geçirdik. Yıllar sonra süper ligde bir takımımızın olması bizim için de şehrimiz için de büyük mutluluk. Mert Beyden yeni sezonda da beklentimiz çok yüksek. Hocamız aynı zamanda İzmit’imizin evladı.

 Takım İçin Liste Bekliyoruz

Süper Lig için çok iddialı bir takım kuracağına inancımız sonsuz, kendisinden bu konuyla ilgili en kısa sürede bir liste bekliyoruz” şeklinde konuştu. Yeni sezonun da geçtiğimiz sezon gibi başarılı geçmesi dileğini ileten Öztürk, bu imzanın hem kulüp hem de taraftarlar için hayırlı olmasını diledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.