DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZMİT BELEDİYESPOR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İZMİT BELEDİYESPOR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İzmit Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Şentürk görevini Muhammed Öztürk’e devretti. Kültür Tepesi’nde bulunan Kahve Aşkına Kafe’de yapılan devir teslim töreninde idari menajer Emre Ercanlı ve kulüp genel sekreteri Necati Akkuzu da hazır bulundu.

Beraber Başardık

Görevi devreden Erdoğan Şentürk yaptığı konuşmasında “Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın görevlendirmesiyle başladığımız kulüp çalışmalarımıza İzmit Belediyespor’u birçok farklı branşta güzel noktalara taşıdık. 2013’ten buyana başkanlık görevini yürüttüğümüz kulübümüzün süper lige katılacak olması bize ayrı bir gurur yaşatıyor. Bu başarı bir ekip çalışmasıdır” dedi.

Son Yıllarda Kocaeli’deki En Büyük Başarı

Biz bu başarıları İzmit’in insanıyla gerçekleştirdik. Hocamız ve bazı oyuncularımız da İzmitli. Türkiye kupasını İzmit’e getirdik. Yıllar sonra Kocaeli’nde elde edilen belki de en büyük başarıydı. Şu anda Süper ligdeyiz. Bu İzmit için büyük başarı. Bizimle beraber emek gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Şehir bunu çok istedi” şeklinde konuştu.

İlklere İmza Atan Belediyeyiz

Şentürk’ün ardından söz alan yeni başkan Muhammed Öztürk “İzmit Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye model olan bir belediye. İlklere imza atan bir belediyeyiz. İzmit’te sporun her alanına destek vermeye, şehrimizin sporuna değer katmaya çalışıyoruz. Önümüzde ki yıllarda şehrimizden Türkiye de derece yapan gençlerimiz çıkacak Hedefimiz şehrimizdeki gençlerin potansiyelini ortaya çıkarmaktır” dedi.

Mimarı Belediye Başkanımız Nevzat Doğan

İzmit Belediyespor’un kurumsal bir kulüp olduğunun altını çizen Öztürk “atletizmde ve jimnastikte, basketbolda derece elde eden bir takımımız var. Kulüp olarak birçok branşta ilklere imza atıyoruz. Kadın Basketbol takımımızın Süper Ligde olması gençlerimize bir heyecan kattı. Umarım Kocaelispor da Süper Lige çıkar da birçok dalda en üst ligde yer alırız.  Şehrimizde diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında da elde edilen başarının arkasında bir mimar var. O da Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’dır. Kendisinin ön görüsü, gücü ve desteğiyle biz bu başarıları ortaya koyuyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İzmit Belediyespor’un süper ligde yer almasıyla ilgili gerekli resmi yazışmaların tamamlandığını belirten Başkan Öztürk,  önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısıyla detaylı açıklamaların yapılacağını da kaydetti.

Toplantıda kulüp yeni Başkanı Muhammet Öztürk, görev süresi boyunca yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Erdoğan Şentürk’e teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.