DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KAR-MEK KURSİYERLERİ KAPADOKYA´DA

KAR-MEK KURSİYERLERİ KAPADOKYA´DA

KAR-MEK KURSİYERLERİ KAPADOKYA´DA

Kartepe Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak düzenlediği kültür gezileri büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Her yıl vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlenen şehirlerin, eşsiz ve doğal güzellikleriyle buluşan Kartepeliler, uzman rehberler eşliğinde tarihe tanıklık etme fırsatı buluyor.

KAR-MEK TATİLDE

Kartepe Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Kar-Mek, 2017-2018 eğitim öğretim sezonu boyunca yaptığı başarılı çalışmaları geçtiğimiz günlerde düzenlediği muhteşem yılsonu sergisi ile vatandaşlarla paylaştı.  Bir yıl boyunca eğitim alan ve başarılı çalışmalara imza atan kursiyerler, Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezilerine de yoğun katılım gösteriyor. Son olarak Kapadokya gezisine aileleri ile birlikte katılan Emekevler Mahallesi Kar-Mek kursiyerleri memnuniyetlerini sosyal medya üzerinden sevdikleriyle paylaştı. Organizasyonun sorunsuz olmasından duydukları memnuniyeti bildiren kursiyerler, Başkan Üzülmez’e hizmet ve insan odaklı titiz çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Kartepe’de ikamet eden ve geziye katılmak isteyen vatandaşlar nüfus cüzdan fotokopileri ile birlikte Kartepe Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat edebilirler. Kartepe Belediyesi’nin vatandaşlarına yönelik Kapadokya, Edirne, Bursa, Safranbolu, İstanbul, Çanakkale ve Bilecik’e düzenlediği ücretsiz kültür turları yaz sezonu boyunca devam edecek.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.