DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker müjdeyi verdi EMEKLİLERİN EVİ YAPILACAK

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker müjdeyi verdi  EMEKLİLERİN EVİ YAPILACAK

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker müjdeyi verdi

EMEKLİLERİN EVİ YAPILACAK

Türkiye Emekliler Derneği Kocaeli’nin 4 Şube Başkanı, Milletvekili İlyas Şeker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Vekil Şeker, emeklilere TOKİ Evleri konusunda yeşil ışığı yaktı.

En kısa sürede netice alınacak

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi İdari Sekreter Ergun Şahin, Körfez Şube Başkanı Derviş Ilgaz, Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Kara, Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Kocaeli’nin 4 Şube Başkanı TOKİ Evleri hakkında Milletvekili İlyas Şeker ile bilgi alışverişinde bulundular ve Vekil Şeker, TOKİ Evleri’nin hazine yerlerinin araştırıldığını, konu ile ilgili yardımcı olacağını, en kısa sürede netice alacağını söyledi.

Başkan Kılıç, ‘’Sayın Milletvekilimiz İlyas Şeker, TOKİ Evleri ile ilgili yeşil ışığı yaktı’’

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, ‘’Evi olmayan emeklilerimiz için müracaatımızı geçtiğimiz sene yapmıştık. Derneğimiz ev bekleyen emeklilerimiz için ilgili yerleri sürekli sorgulamaya devam ediyor. Derneğimizin İdari Sekreteri Ergun Şahin ve Kocaeli’nin 3 Şube Başkanı ile birlikte geçtiğimiz günlerde Ankara Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde makamında Milletvekili İlyas Şeker’i ziyaret ettiler. Kocaeli’nin 4 Şube Başkanları Vekil Şeker ile TOKİ Evleri hakkında konuştular ve Vekil Şeker konu ile ilgili yardımcı olacağını ve en kısa sürede netice ile sonuçlanacağını dile getirdi.Sayın Milletvekilimiz İlyas Şeker, TOKİ Evleri ile ilgili yeşil ışığı yaktı’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.