DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez’de U-12’lerin Turnuvası Başlıyor

Körfez’de U-12’lerin Turnuvası Başlıyor

Körfez’de U-12’lerin Turnuvası Başlıyor

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan U-12 Futbol Turnuvası’nda kura çekimi gerçekleştirildi. Başkan Baran, “Spora yapılan yatırımlar devam edecek” dedi.

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Spor Akademileri U-12 Futbol Turnuvası için kura çekimi gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Spor Akademisi Tesisleri’nde gerçekleştirilen kura çekimine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Spor Koordinatörü Metin Özkan, Spor Koordinatörü Metin Özkan, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu ve kulüp yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.

Gelinen Nokta Gurur Verici

Kocaelispor ve Körfez Spor gibi kulüplerin de içerisinde bulunduğu 28 takımın yer alacağı turnuvanın önemine değinen Spor Koordinatörü Metin Özkan, desteklerinden dolayı Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da ‘Sporun Başkenti Körfez’ diyerek yola çıktıklarında buna inandıklarını belirterek, “Başkanımızın da desteği ile geldiğimiz nokta gerçekten gurur verici” ifadelerini kullandı.

Spor Önemli Bir Etken

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da gençlerin sporla, sanatla ve edebiyatla uğraşmasının önemli olduğunu belirterek, “Onların vatanına, milletine hayırlı bir evlat olması noktasında spor önemli bir etken. Sporla iştirak eden çocuklarımızın sosyal hayatta çok daha etkin ve başarılı olduğunu görüyoruz. Tabi spor akademilerinde onlara sadece spor eğitimi vermiyoruz, sosyalleşmelerini de sağlıyoruz.  Bizim gençliğimizde bu imkanlar gerçekten yoktu.

1 Ağustos’ta Başlıyor

Körfez’de spor anlamında gerçekten güzel hizmetler veriyoruz. Çocuklarımızın geldiği noktayı gördükçe de bununla gururu duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu gerçekten spora gönül veren bir isim. Tüm belediye başkanlarımız da spora büyük hizmetler veriyor. Kocaeli bu konuda şanslı” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından kura çekimi gerçekleştirildi. 28 takımın yer alacağı turnuva ise 1 Ağustos’ta başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.