DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOSGEB Kocaeli Genç Girişimci Eğitimine Gölcük’ten 15 kişi katıldı

KOSGEB Kocaeli Genç Girişimci Eğitimine Gölcük’ten 15 kişi katıldı

KOSGEB Kocaeli Genç Girişimci Eğitimine Gölcük’ten 15 kişi katıldı

KOSGEB ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen KOSGEB Kocaeli Girişimci Eğitimi programı bu sene Kocaeli Ticaret Odası’nda 30 kişilik genç girişimcinin katılımı ile gerçekleşiyor. Bu sene programa Gölcük’ten 15 genç girişimci katıldı.

30 Genç Girişimci eğitim alıyor

Kocaeli Ticaret Odası’nda İnci Çalışkan eşliğinde kazanca yönelik yararlı eğitim alan 30 Genç Girişimci aldıkları eğitimin sonunda açacakları iş yerleri için KOSGEB’den alacakları destek ile açacakları işyerleri ile ekonomiye büyük katkıda bulunacaklar. Eğitim alan Genç Girişimciler aldıkları eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “ Bize böyle güzel bir imkan sundukları için çok teşekkür ederiz” dediler.

Kenan Çelik’te genç girişimcilerin arasında

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Gölcük Vanlılar Derneğinin Kurucu Başkanı ve Van Kahvaltı Salonu’nun işletmecisi Kenan Çelik Kocaeli Ticaret Odası’nda verilen Genç Girişimci eğitimine katıldı. Amacının Van Kahvaltı Salonunu daha da geliştirerek Gölcük Halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Çelik, “ Böylesine güzel bir projenin içinde yer almaktan son derece memnunun. İnşallah aldığımız eğitim ve destek ile Gölcüklülere en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağım. Kocaeli’mizin gelişip büyümesi için bu tür eğitimlerin ve desteklerin artmasını diliyor ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.