DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MAP Kavaklıspor’da 40.Yıl kutlaması gerçekleşti

MAP Kavaklıspor’da 40.Yıl kutlaması gerçekleşti

MAP Kavaklıspor’da 40.Yıl kutlaması gerçekleşti

İlimizin en köklü kulüpleri arasında yer alan MAP Kavaklıspor, 40.yıl kutlamasını gerçekleştirdi. Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılan kutlamada geçtiğimiz sezon 2.Küme’deki şampiyonluk kupasını da aldı.

Daha önceki yıllarda Kocaeli futboluna çok önemli isimleri kazandıran MAP Kavaklıspor, yeniden eski günlerine dönüş yolunda önemli bir atılım yaptı. İki yıl önce 2.Küme’de şampiyonluğu kaçıran Kırmızı-Yeşilli ekip, geçtiğimiz sezon bu amacına ulaştı. 2.Küme’de şampiyon olan, yıllar sonra yeniden 1.Küme’ye çıkan MAP Kavaklıspor’da, geçtiğimiz gün yapılan 40.Yıl kutlamasında kupasına da kavuştu. MAP Kavaklıspor’a kupasını ASKF Başkanı Murat Aydın ile Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa birlikte verdi.

Vekil Hürriyet de katılım sağladı

Map Kavaklıspor Kulübünün 40. Yıl vefa gecesine sadece spor camiasından değil, siyasilerde çok büyük ilgi gösterdi. Geceye CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa,  Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Doğan,  CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Biz İzmitiz Grubu Sözcüsü Hüseyin Erol, CHP eski İlçe Başkanı Selman Yıldırım katıldı. Gecede ayrıca Grup Mekedoskanın konseri ile Map Hoytag Grubu gösteri katılan konukları coşturdu.

Emeği geçenlere plaketleri takdim edildi

Kırmızı-Yeşilli ekibin 40.Yıl Kutlamaları kesilen pasta ile başladı. Şampiyonluk kupasını verilmesinden sonra, kuruluşundan beri başkanlık yapanlara, şampiyon yapan antrenörlere plaket takdimi yapıldı. Kulüp Başkanı Erdem Arcan, “Kulübümüzün kuruluşundan bu yana, emeği geçen yöneticilere, teknik adamlara ve futbolcular teşekkür ediyoruz. Bu akam bir daha ne kadar büyük bir camia olduğumuz anladık. Gecemize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Futbolda yeniden eski günlerimize dönmek istiyoruz. Bunun içinde 1.Küme’de iddialı bir takım kuracağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.