DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÖĞRENCİLER YAZI DOLU DOLU GEÇİRİYOR

ÖĞRENCİLER YAZI DOLU DOLU GEÇİRİYOR

Başkan Karaosmanoğlu’nda TÜGVA öğrencilerine ziyaret

ÖĞRENCİLER YAZI DOLU DOLU GEÇİRİYOR

TÜGVA Gölcük Şubesi’nin, Piri Reis İlkokulu ve Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açtığı yaz kurslarını ziyaret etmek amacıyla, Gölcük’e gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaz kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti ve kurs hocalarından bilgi aldı. Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu tür kurslar ile birlikte başıboş çocuk bırakmayacağız” dedi.

Karaosmanoğlu’na kalabalık bir grup eşlik etti

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük Şubesi, ilçemizde açtığı yaz kursları ile oldukça hayırlı işler yaparak, sıkça adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu anlamda, bugün TÜGVA Gölcük Şubesi’nin, Piri Reis İlkokulu ve Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açtığı yaz kurslarını ziyaret etmek amacıyla, Gölcük’e gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaz kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti ve kurs hocalarından bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu’nu Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, TÜGVA İl Temsilcisi Muhammed Hanifi Akbulut, TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Av. Samet Genç, Piri Reis İlkokulu Müdürü Cemalettin Yılmaz, AK Parti İlçe yöneticileri ve TÜGVA üyeleri karşıladı.

Piri Reis İlkokulu’nda 210 öğrenci eğitim görüyor

Bugün ilk olarak Piri Reis İlkokulu’nda yaz kurslarına katılan 210 öğrencinin sınıfını gezen Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, sınıf hocalarından öğrencilere verdikleri eğitimler ve konular hakkında bilgi aldı. Kuran Kursu eğitim sınıfına giren Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilerin öğrendikleri duaları kendisine okumalarını istedi. Öğrenciler, öğrendikleri duaları ezbere okuyunca, Başkan Amcalarından tam not aldılar. Başkan ve beraberindekiler, diğer branşlarda eğitim verilen sınıfları gezerek, bilgi sahibi oldular.

Karaosmanoğlu, “Bu tür kursları çok önemsiyorum”

Ziyareti sonrasında okulun öğretmenler odasına giren Başkan Karaosmanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu tür kursların çocukların gelişimi açısından önemine değinerek, “Bu tür kurslar sayesinde, ilimizde ve Gölcük’te başıboş çocuk bırakmayacağız. Bu kurslarda, öğrenciler kültür, sanat ve spor konularında eğitim alarak Kuran-ı Kerim okumayı öğreniyorlar. Bu kurslar sayesinde, çocuklarımız başta sigara, alkol ve uyuşturucu olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak tutuluyor. Ayrıca öğrencilerimiz belediyelerimizin imkânları ile tabiat ve doğa gezileri yaparak, yaşadıkları yeri öğreniyorlar. Yani öğrencilerimiz hem eğleniyor, hem de öğreniyor. Bu yüzden ben TÜGVA yöneticilerini tebrik ediyorum ve bu tür kursları çok önemsiyorum” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu’na Ebru Sanatı Tablosu hediye edildi

Basın mensuplarına yapılan açıklama sonrası ebru çalışması yapılan bir sınıfa giren Başkan Karaosmanoğlu, bir öğrencinin kendisine hediye ettiği Ebru tablosunu alarak, minik öğrenciye hem teşekkür etti, hem de başarılar diledi. TÜGVA’nın Gölcük’teki kurslarında 210 öğrenci Piri Reis İlkokulu’nda, 190 Kız Öğrenci de Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde uzman eğitmenler tarafından kurs görüyor ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyorlar.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.