DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Oto yıkama sektöründe Varol Temizlik Hizmetleri fark yaratıyor

Oto yıkama sektöründe Varol Temizlik Hizmetleri fark yaratıyor

Oto yıkama sektöründe Varol Temizlik Hizmetleri fark yaratıyor

İlçemizde uzun yıllardır oto yıkama sektöründe hizmet veren Mustafa Varol, Varol Temizlik Hizmetleri ile yoluna devam ediyor. Kaliteli hizmetinin yanında uygun fiyatları ile takdir toplayan Varol Temizlik Hizmetleri oto yıkama sektöründe Gölcük’te fark yaratıyor.

Temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerini en iyi şekilde sunuyor

Alanında deneyimli personelden oluşan ekibi ile araçlarının temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerini en iyi şekilde sunan firma aynı zamanda uygun fiyat tarifesi ile de Gölcük’te oldukça tercih diliyor. Vural Temizlik Hizmetleri’nde dış yıkama, iç yıkama, iç-dış yıkama, VİP yıkama, motor yıkama, alt yıkama, buharlı detaylı, pasta cila ve boya koruma işlemleri en uygun fiyat tarifesi üzerinden hizmet vermekte.

Bir araba için A’dan Z’ye tüm temizlik hizmetleri ile

Varol Temizlik Hizmetleri olarak, Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi 4. Sokak’ta  müşterilerine en iyi hizmeti vermek adına ekip arkadaşları ile birlikte ellerinden gelenin fazlasını yapma gayretinde olduklarını ifade eden  Varol Temizlik Hizmetleri işletmecisi Mustafa Varol, uygun fiyatlar ile gerçekleştirdikleri yıkama hizmetlerinden faydalanmak üzere herkesi işyerlerine beklediklerinin altını çizdi.

Hizmetleri oldukça beğeniliyor

Uzun yıllardır oto yıkama sektörünün içinde olan ve son olarak Varol Temizlik Hizmetleri ile yoluna devam eden Mustafa Varol vermiş oldukları hizmetler hakkında bilgi verdi. Varol, “ Oto yıkama sektöründe alanında deneyimli ekip arkadaşlarımız tarafından uygulanan detaylı temizlikte Gölcük’te iddialı olduğumuzu söyleyebiliriz. Ekip arkadaşlarım kadar kullandığımız ürünler ile de müşterilerimizi oldukça memnun ediyoruz. Araç yıkama konusunda bizi tercih eden müşterilerimize en kısa zamanda en iyi hizmeti sunmaktayız. Ben oto yıkama olarak bizleri tercih eden kıymetli müşterilerimiz başta olmak üzere emekleri ve gücümüze güç katan ekip arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Nakliye sektöründe de oldukça başarılı

Oto yıkama sektöründe göstermiş olduğu başarının yanı sıra nakliye sektöründe de oldukça başarılı olan Mustafa Varol, “ Gölcük’te uzun yıllardır oto yıkama ve nakliye hizmetini birlikte yürütüyorum. Nakliye hizmetimizde müşterilerimizin eşyaları en güvenilir şekilde taşınmaktadır. Oto yıkama randevu ve nakliye hizmeti için 0 531 900 26 62 No’lu numaradan randevu ve bilgi alabilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.