DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Sırf Tiyatro” Değirmendere’de Şube Açıyor

“Sırf Tiyatro” Değirmendere’de Şube Açıyor

“Sırf Tiyatro” Değirmendere’de Şube Açıyor

Gölcük’ün profesyonel sanat kurumu olan Sırf Tiyatro, Gölcük’teki oda tiyatrosu ve drama merkezinin ardından, Değirmendere’de de bir Sanat Kafe ve Drama Kursları için ikinci dersliğini hizmete açıyor.

Cinemre, ‘’Her geçen gün büyüyen Sırf Tiyatro sanat için atan kalplerle buluşmak için sabırsızlanıyor’’

Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre ‘’Değirmendere çok yakınımızda olmasına rağmen orada ki tiyatro severlere ulaşamamanın üzüntüsünü hep yaşıyorduk. Ama artık Değirmendere’de de bir şubemiz olacak hem sanat kafe olarak hizmet vereceğiz hem de atölye ve drama çalışmalarımızın bir kısmını burada gerçekleştireceğiz. Her geçen gün büyüyen Sırf Tiyatro sanat için atan kalplerle buluşmak için sabırsızlanıyor’’ dedi.

Kayıtlar başladı

Değirmendere’de drama kurslarıyla hizmet verecek olan Sırf Tiyatro Kurumu 6-13 yaş arası çocuklar için kayıt almaya başladı. Detaylı bilgi için Kurumun sosyal medya hesapları ve web sitesine uğrayabilirsiniz.

Web sitesi: www.sirftiyatro.com

Sosyal medya hesapları:

facebook.com/sirftiyatro

instagram.com/sirftiyatro

twetter.com/sirf_tiyatro

İrtibat numaraları: 0 531 718 43 41 / 0 555 041 61 51

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.