DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sokak köpekleri Şirinköy’de kümeslere saldırdı VATANDAŞLAR, ‘’BU SORUNU ÇÖZÜN’’

Sokak köpekleri Şirinköy’de kümeslere saldırdı  VATANDAŞLAR, ‘’BU SORUNU ÇÖZÜN’’

Sokak köpekleri Şirinköy’de kümeslere saldırdı

VATANDAŞLAR, ‘’BU SORUNU ÇÖZÜN’’

Gölcük Şirinköy’de ikamet eden ve evinin bahçesinde tavşan ve tavuk besleyen Yüksel Akın sabah bahçesine geldiğinde sokak köpekleri tarafından beslediği hayvanların parçalandığını gördü ve artık Şirinköy’de bulunan saldırgan sokak köpeklerine bir çözüm bulunulması gerektiğini dile getirdi.

Akın ‘’Daha fazla can yanmadan önlem alınması lazım’’

İlçemiz Şirinköy’de ikamet eden Yüksel Akın evinin bahçesinde beslediği tavşan ve tavukları sabah bahçesine geldiğinde sokak köpekleri tarafından parçalandığını gördü. Özellikle Şirinköy’de bulunan sokak köpeklerinin vatandaşlara durduk yere saldırması da tedirgin yaratmaya devam ediyor.

Azak, ‘Çocuklarımızı markete gönderemez olduk’

Vatandaş İsmail Azak, yapmış oldukğu açıklamada, ‘’Sabah işe giderken köpeklerden korkar olduk. Çete gibi sürü halinde geziyorlar ve çok tedirgin oluyoruz. Çocuklarımızı markete gönderemez olduk. Cami cemaati sabah namazına çıkamaz oldu. Daha fazla can yanmadan önlem alınması lazım’’ dedi.

Kandemir, ‘Sokak hayvanlarının saldırmalarından korkuyoruz’

Şenol Kandemir, ‘’Sokak köpekleri yüzünden dışarı çıkamaz olduk. Cami cemaati sabah namazına gidemez oldu. Yetkililer bu soruna bir çözüm bulsun. Bizler sokak hayvanlarını seviyoruz, bu söylediklerimiz yanlış anlaşılmasın ama saldırmalarından korkuyoruz’ diyerek şikayetini dile getirdi.

Cenbel, ‘Bizlerin canı yanmadan önlem alınması şart’

Refik Cenbel, ‘Artık dışarıya sopalarla çıkar olduk.  Mahallede köpek zaten çok fazla, bir de pitbull köpekler gezdirir oldular. Bizler bu köpekler kaçar diye korkuyoruz. Yetkililerin bir an önce önlem almaları şart. Başı boş sokak köpeklerini hayvan barınaklarına koymaları lazım. İnsanlara saldıran bu hayvanların barınaklara gönderilmesini istemeyenler, evlerinde beslesinler. Bizlerin canı yanmadan önlem alınması şart’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.