DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Turan Giyim bünyesindeki şık modelleri ile beğeni topluyor

Turan Giyim bünyesindeki şık modelleri ile beğeni topluyor

Turan Giyim bünyesindeki şık modelleri ile beğeni topluyor

Bayan ve Çocuk Giyim’in iddialı isimlerinden biri olan Turan Giyim, yine birbirinden şık modelleri müşterilerine sunmanın keyfini yaşıyor.

Turan, ‘’İddialı markalar ile hizmet vermekteyiz’’

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi Preveze Caddesi No:71 adresinde seçkin marka ve modelleri bünyesinde bulunduran Turan Giyim, desen ve renk bolluğunun hâkim olduğu Bayan ve Çocuk kıyafetleri ile gözde olmaya ve tesettür giyim ile de müşterilerini giyindirmeye devam ediyor. Turan Giyim’in sahibi Hüseyin Turan, ‘’Alışveriş yaptığınız tüm ürünlere taksit imkânı ve nakit alışverişlerde ise özel indirimler uyguluyoruz. Sizde seçkin modelleri görmek istiyorsanız Turan Giyim’e uğramanız yeterlidir. Turan Giyim olarak Tesettür Giyim’de de iddialı markalar ile hizmet vermekteyiz. Tesettür giyimde istediğiniz tüm seçenekleri bulmanız mümkün, modanın son çizgileriyle, desen ve renk bolluğu da yoğunluktadır’’ dedi.

Uygun fiyat ve her bütçeye hitap eden ürünler

Tesettür Giyim’de de öncü olan Turan Giyim, uygun fiyatları ve her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile de farklılık yaratıyor. Turan Giyim’de kaçırılmayacak fırsatlar devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.