DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ücretsiz otopark neden tamamlanmıyor?

Ücretsiz otopark neden tamamlanmıyor?

Ücretsiz otopark neden tamamlanmıyor?

İlçemizde yaşanan park probleminin çözme adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Mobil ışıkları Mevkii’nde yapılmaya başlayan ücretsiz otopark bir türlü tamamlanamaması sürücüleri zor durumda bırakmaya devam ediyor.

Bittiğinde 100 araç kapasiteli olacak

Araç sahipleri ilçemizde yaşanan otopark probleminden dolayı zemini bozuk olmasına rağmen araçlarını park etmeye devam ediyor. Tabi bu durum araçlara zarar veriyor. Tamamlandığı zaman 100 araç kapasiteli olacak olan ücretsiz otoparkı sürücüler biran önce tamamlanmasını istiyorlar.

Vatandaşlar otoparkın bir an önce tamamlanmasını istiyor

Geçtiğimiz aylarda ücretsiz otopark olarak hizmet vermesi planlanan alanda 17 Ağustos 1999 depreminde yıkılan binaların temelleri çıkarıldıktan sonra zemin düzenlemesi yapılacak ve atılacak asfalt sonrasında hizmet vermeye başlayacaktı. Uzun zamandır çalışmaların durması nedeniyle araç sahipleri bozuk olsa da alanın bazı bölümlerine araçlarını park etmeye başladı. Diğer kısımların oldukça bozuk olmasından dolayı alana kapasitesi kadar araç park edemiyor. Bu burum özellikle araç sahiplerini zor durumda bıraktığı için alanın biran önce tamamlanmasını istiyorlar. Araç sahipleri ve çevrede ki vatandalar sitemlerini dile getirerek, “ İlçemizde en büyük problemlerden biri olarak bilinen otopark sorununa çok güzel bir çözüm olacak bir otopark yapılacaktı. Fakat çalışmalar bir süredir durdu ve tabi bu da araç sahiplerini oldukça etkiledi. Ücretsiz otopark olacak alanda zeminin bozuk olması araçlarını bırakan sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bu nedenle biz bu otoparkın biran önce tamamlanmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.