DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YALI EVLERİ KONAK OTEL DEĞİRMENDERE’YE AYRI BİR DEĞER KATTI

YALI EVLERİ KONAK OTEL DEĞİRMENDERE’YE AYRI BİR DEĞER KATTI

YALI EVLERİ KONAK OTEL DEĞİRMENDERE’YE AYRI BİR DEĞER KATTI

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlayan Yalı Evleri Konak Otel kısa sürede büyük beğeni aldı. Aslına  uygun olarak restore edildikten sonra hizmete açılan, Değirmendere Tarihi Yalı Evleri Projesi içinde yer alan, Değirmendere Yalı Evleri Konak Otel misafirlerini tarih ile iç içe ağırlıyor.

OTELDE İLK BALAYI ÇİFTİ AĞIRLANDI

19 Odalı Muhteşem Otel, otantik ve nostaljik yapısıyla, büyük bir beğeni toplayan Yalı Evleri Konak Otel’de en son 25. Zühtü Müridoğlu Ahşap Haykel Sempozyumu’nda görev alan sanatçılar konakladı ve sanatçılar Konak Otel’den çok memnun olduklarını belirttiler. Ayrıca geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlayan Yalı Evleri Konak Otel’de ilk açılışı yeni evlenen bir çift yaptı. Balayılarını Konak Otel’de geçirmek isteyen çift için Konak Otel’in en güzel odalarından biri özel olarak hazırlandı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in genç çifte mutluluklar dilediği çiçek ile sunuldu.

OTANTİK VE NOSTALJİK YAPISIYLA, BÜYÜK BİR BEĞENİ ALIYOR

İlçemizin en önemli tarihi yapılarından birisi olan, Değirmendere Tarihi Yalı Evleri, farklı konseptiyle vatandaşları ilgi odağı ve tercih sebebi olmaya devam ediyor. Ramazan Ayı’nda akşamları verdiği iftar yemekleri ile pek çok gurup ve toplu iftar yemeklerine ev sahipliği yapan Tarihi Yalı Evleri, şimdi oteliyle hizmet vermeye başlayarak, hizmet kalitesini arttırdı. Gölcük Belediyesi tarafından, aslına uygun olarak restore edildikten sonra hizmete açılan, Değirmendere Tarihi Yalı Evleri Projesi içinde yer alan, Değirmendere Yalı Evleri Konak Otel vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 19 Odalı Muhteşem Otel, otantik ve nostaljik yapısıyla, büyük bir beğeni topluyor. Bu güzel otelde konaklamanın bedeli oldukça ekonomik. Otelin şuanda doluluk oranı yüzde 50’lilere ulaşmış durumda.

FİYATLARI OLDUKÇA UYGUN

Gölcük Belediyesi’nin yan kuruluşu olan GÖLAŞ tarafından işletmeciliği yapılan Yalı Evleri Konak Oteli’nin fiyatları, konumuna ve verdiği hizmete nazaran, oldukça ekonomik. Tek kişilik odanın fiyatı hafta içinde (Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe) 150 Lira olarak belirlenirken, bu rakam hafta sonlarında (Cuma-Cumartesi-Pazar) 175 Lira. Çift Kişilik oda fiyatı ise hafta içi 175 Lira, hafta sonları ise 200 Lira. Ayrıca ilave ek yatak isterseniz bu ücretlere 50 Lira ilave yapılması gerekiyor. Ayrıca, deniz manzaraları odalar için, ekstra 25 Lira ücret alınıyor. Yalı Evleri Konak Oteli’nde bu fiyatlara sabah kahvaltısı dâhil. Konak Otel’de Belediye personeline, Gölcük Belediyesi Meclis üyelerine ise Yüzde 10’luk bir indirim uygulanıyor. Konak Otel, yaklaşık deneyimli 10 personeli ile hizmet veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.