DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yazlık Kadırga Şenlikleri başlıyor

Yazlık Kadırga Şenlikleri başlıyor

 

Yazlık Kadırga Şenlikleri başlıyor

Gölcük Belediyesi 1988 yılından beri düzenlenen Geleneksel Yazlık Kadırga Yayla Şenlikleri bu akşam başlıyor. 3 gün süreyle yapılan ve Yerel ve Ulusal bazda öne çıkan birçok ünlü sanatçıların katılımı ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen şenlikler yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerle daha da görkemli bir hal alıyor.

 

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda 3 gün sürecek olan şenlikler süresince yöresel sanatçılar Melih Kahveci, Mehmet Yılmaz, Mustafa Bayraktar, Mehmet Tak, Mehmet Durak, Bahattin Kılıç, Laz Esat, Ali Öztürk, Mesut Çakır, Sebahattin Yanık, Onur Özkan, Kral İsmail, Ercan Puslu Sultan Bekçi, Engin Cep ve Fotör Mustafa 27-28-29 Temmuz tarihlerinde her akşam türküleriyle renk katacaklar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Şenlikler kapsamında Karadeniz yöresine ait çeşitli el sanatları sergilenmekte ve satılmakta, yine Karadeniz yöresine ait yemek kültürü çeşitli şekillerde halkımıza sunulmaktadır. Gölcük Yazlık Kadırga geleneksel hale getirilen şenlik programıyla Horonun merkezidir dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bu yıl 27-28-29 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliklerinde, bu yıl birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Sinan Yılmaz, Bizim Gönül, Taner Eyüpoğlu ve yöresel sanatçılar konserleriyle vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatacaklar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Halkı başta olmak üzere Tüm Kocaeli halkını ve çevre bölgelerdeki vatandaşlarımızı bu güzel ve geleneksel şenliğimize bekliyoruz, Hayde Horona, Hayde Yazlık Kadırga Yayla şenliklerine dedi.

YORUMLAR

  1. Osman dedi ki:

    Sevgili hemşerim burasını bilmeyen hemşerilerimiz gelebilmesi için adres yata bir konum olması daha iyi olur