DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yollarda bulunan kasis parçaları eksik

Yollarda bulunan kasis parçaları eksik

Yollarda bulunan kasis parçaları eksik

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ ŞİKÂYETÇİ

İlçemiz Şirinköy Mahallesi Cevdet Sunay Caddesi üzerinde bulunan yoldaki kauçuk kasis parçaları eksik durumda. Araç sürücüleri bu durumdan şikâyetçi olduklarını dile getirmelerine rağmen hala bu alana kasis parçaları eklenmedi. Araç sürücüleri en kısa zamanda bu alanın tamamlanmasını istediklerini dile getirdi.

Eksik kauçuk kasis parçaları ne zaman yenilenecek?

İlçemiz Şirinköy Mahallesi Cevdet Sunay Caddesi üzerinde yolda bulunan kauçuk kasis parçalarının eksik durumda olması vatandaşları ve özellikle araç sürücülerini zor durumda bırakıyor. Araç sürücülerinin yenilenmesini istediği kasisin bir bölümü ise zarar görmüş durumda. Bu caddede bulunan eksik kasis parçalarının en kısa sürede tamamlanmasını istediklerini dile getirdiler.

Araç sürücüleri, ‘’Yetkililer buradaki kasisi bir an önce yenilemeli’’

Araç sürücüleri, yaşadıkları bu sorun hakkında şu sözleri dile getirdi: “Uzun süredir bu yoldaki kasis eksik bir halde. Akşam saatlerinde kasisin bu şekilde olduğunu görmeyen sürücü arkadaşlar açıkta bulunan vidaların üzerinden geçmek zorunda kalıyor. Bu da tam olarak araç lastiklerine zarar veriyor. Yetkililer buradaki kasisi bir an önce yenilemeli. Lastiklerin daha fazla zarar görmesini istemiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.