DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ‘AMERİKA’DAN ASLA ÖZÜR DİLEMEYECEĞİZ’

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,  ‘AMERİKA’DAN ASLA ÖZÜR DİLEMEYECEĞİZ’

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,

‘AMERİKA’DAN ASLA ÖZÜR DİLEMEYECEĞİZ’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yaptığı açıklamada ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Alp, ‘Türkiye artık coğrafyada büyük bir ülke. Ülkemizde şu anda yaşanan ekonomik sorunu sabredip, bu süreci atlatacağız’ dedi.

Alp, ‘Dünyada bütün rezervler Dolardır’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, ‘Türkiye zor bir coğraya. Yüzyıllardır bu coğrafyada olmanın zorluğunu yaşıyoruz ve bu doğrultuda da bedel ödüyoruz. Tüm dünyanın gözü bizim topraklarımızda. Yüzyıllardır ülkemize diz çöktürmeyenler şimdi ekonomik olarak diz çöktürmenin peşimde. Türkiye’nin dünyanın her tarafındaki saldırgan politikaları dünyda da olumsuz hava getiriyor. Dünyada bütün rezervler Dolardır. Çin ile Rusya ile İran ile ekonomik seviyedeki gerginliğin dünyayı nasıl etkilediğini görüyoruz. Bugün Türkiye’deki ekonomik yaşanan sıkıntı dünyadaki etkilenmelerden dolayı olduğu bilinmeli. Bu süreç geçecektir. Biraz sabredeceğiz. Ekonomiyi sadece içerideki ekonomiyle değerlendirirsek ayıp ederiz. Tüm ülkelerin bir ekonomik savaş içierisindeki türbülansı herkes hissediyor’ dedi.

Bu konu sadece rahip konusu değil,  bizi dizayn etmeye çalışmalarıdır’

Amerika’nın Rahip Brunson konusunda ülkemize yönelik sözleri hakkında açıklama yapan, ‘Bu konu sadece rahip konusu değil. Bizi dizayn etmeye çalışmalarıdır. Bunun karşılığını mutlaka misliyle verilir. Türkiye Coğrafya’da büyük bir ülke, sözü geçen bir ülke. Amerika’dan asla özür dilemeyeceğiz’ dedi.

‘Gölcük projeler bazında ilçeler arasında en üst sırada’

Alp, ‘Bizler önümüzdeki 18 Ağustos’a odaklandık. Türkiye yenilenen, gelişen, yeni sisteme adapte olan tüm teşkilatlarımızla Genel Merkezimizin 6. Olağan Kongresi’nde Sayın Genel Başkanımızı yine Başkan olarak seçeceğiz. Genel Kongremizin ardından Mart 2019’da yapılacak yerel seçim çalışmamıza başlayacağız. Eylül-Ekim ayı itibariyle bizleri yine sahalara döneceğimizi ifade etmek istiyorum. Terimiz üzerimizde hala kurumadı.  İlçe bazında yatırımlarımız devam ediyor. Uygun alanlarda halkımızın beklentisi doğrultusunda parklar yapıyoruz. Projemizi adım adım ilerletiyoruz. Gölcük projeler bazında ilçeler arasında en üst sırada. Bizim projelerimiz Kocaeli’de en üst sırada. Yalı Evleri, Erikli Tepe marka olmak yolunda. Kavşak çalışmalarımız devam ediyor. Yollarımız çok rahatlayacak. Üst yapı çalışmalarımızı halkımzın beklentileriyle devam ediyoruz. Bizler sizlerin aracılığıyla yatırımlarına hız veren Gölcük Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Gölcük bu sebeple çok şanslı’ dedi.

‘Alt yapı çalışması olmadan üst yapı çalışmalarına başlamayacağız’

Alt yapı çalışması konusunda İSU’nun 40 km’lik çalışmaları başladı. Çalışmaların ardından şikayet edilen konular hazırlanacak. Alt yapısı geçmeyen yerde yapılan üst yapılar milli serveti heba etmektir. Bazı noktalarda üst yapı çalışmalarımızı durdurduk. Alt yapı çalışmalarımızı tamamlamadan üst yapı çalışmalarını yapmayacağız.  İleri ki dönemde 70 dönümlük alan Gölcük’e kazandırılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.