DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Albay Burak Caddesi’nde değişmeyen manzara SÜRÜCÜLER VAZGEÇMİYOR

Albay Burak Caddesi’nde değişmeyen manzara  SÜRÜCÜLER VAZGEÇMİYOR

Albay Burak Caddesi’nde değişmeyen manzara

SÜRÜCÜLER VAZGEÇMİYOR

Otoparklar yerine yasak olan yol kenarlarına araç park eden sürücülerin arabaları çekiciler tarafından çekilmeye devam ediyor. Yüksek cezalar ve çekici ücretine rağmen sürücüler park yasağı olan yerlere araçlarını park etmekten vazgeçmiyor.

Araçları çekmeye çekiciler yetişemiyor

İlçemizde Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde park yasağı olmasına rağmen araç sahipleri araçlarını park etmeye devam ediyor. Trafik Polislerinin sık sık denetim yaptığı ve yasak olan yol kenarlarına park eden araçların fotoğraflarını çekerek ceza yazması ve üzerine çekiciler tarafından araçların çekilmesine rağmen Albay Burak Caddesi üzerinde sürücüler araçlarını park etmeye devam ediyor. Yapılan uyarılar ve kesilen cezalara rağmen park yasağı olan yerlere park edilen araçları çekmeye çekiciler yetişemiyor.

5-10 lira otopark ücreti yerine 200 Lira’dan fazla ceza ödüyorlar

Hemen hemen her gün en az 5 aracın çekildiği Albay Burak Caddesi üzerinde araçların çekildiğini gören vatandaşlar, “Albay Burak Caddesi’nde bu manzara ne yazık ki hiç değişmiyor. Sürücüler araçlarını park etmekten polislerde ceza yazmaktan ve araçları çektirmekten vazgeçmiyor. Araç sahiplerinin bu ısrar ve inadını da anlamış değiliz. Cadde üzerinde hemen hemen her gün araç çekiliyor. Yine de araç sahipleri araçlarını bu cadde üzerine park etmeye devam ediyorlar. 5-10 lira otopark ücreti ödemek yerine 200 Lira’dan fazla ceza ödemeyi tercih ediyorlar demek ki. Yetkililerin bu konuda daha farklı bir çözüm bulmaları gerekiyor bizce ” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.