DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Alp, AK Parti’nin 17. yıldönümü münasebetiyle açıklama yaptı KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ BUGÜN 17. YILINA ULAŞTI

Başkan Alp, AK Parti’nin 17. yıldönümü münasebetiyle açıklama yaptı  KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ BUGÜN 17. YILINA ULAŞTI

Başkan Alp, AK Parti’nin 17. yıldönümü münasebetiyle açıklama yaptı

KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ BUGÜN 17. YILINA ULAŞTI

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yaptığı açıklamada AK Parti’nin kuruluşunun 17. Yıldönümü hakkında açıklamalarda bulundu.

Alp, ‘AK Parti, halktan aldığı güçle, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmayı bilmiştir’

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek çıktığı kutlu yürüyüş bugün 17. yılına ulaştı.Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan ve kısa süre içinde halkımızın gönlünde taht kurmayı başaran AK Parti, halktan aldığı güçle, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmayı bilmiştir” dedi.

‘AK Parti yalnızca bu ülkenin değil tüm Müslümanlar’ın ve hatta tüm mazlumların umududur’

Alp, açıklamalarına, ‘2023, 2053, 2071 hedefine emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin üzerinde, dış güçler ve onların yerli uzantıları tarafından her türlü kirli oyun oynanmasına rağmen, AK Parti Türkiye’nin demokrasi anlayışını güçlendirmiştir. Yaşanan darbe girişimi, milletin demokrasi aşkıyla, milli iradeye sahip çıkmasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve inançlı duruşuyla, hükümetimizin etkin müdahalesi ile geri püskürtülmüştür olaylarda halkımızın, görüş ayrılığına düşmeden, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi mitinglerine katılması, ülkemizde birlik ve beraberlik duygularının hangi seviyede olduğunu net bir şekilde göstermektedir. AK Parti yalnızca bu ülkenin değil tüm Müslümanlar’ın ve hatta tüm mazlumların umududur’ dedi.

Başkan Alp, bütün Teşkilat’a emeklerinden ötürü  teşekkür etti

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, son olarak, ‘Partimizin kuruluşunun 17. yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.