DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Başbay Artvin ve Batum Kültür Gezisini değerlendirdi

Başkan Başbay Artvin ve Batum Kültür Gezisini değerlendirdi

ÖRNEK VE GÜZEL BİR GEZİ OLDU

Gölcük İznikliler ve Batum HavalisiKültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay, gerçekleştirdikleri Artvin ve Batum kültür gezisi hakkında bilgi verdi. Başkan Başbay, gezilerinin örnek ve çok güzel olduğunu belirtti.

Gezimize katılan hemşehrilerimiz gerçekten çok mutlu oldu

Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Gezimizde hafızlarımızda yer alacak anılar yaşandı. Artvin batum Havalisi Dernekleri Federasyon’unun önderliğinde yaptığımız kültür gezimize katılım sağlayan değerli hemşehrilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kendilerinin çok mutlu olduklarını gözlemledik. Atalarının yaşadığı toprakları, Artvin’in 8 ilçesinin tamamının tarihi ve kültür alanlarını gezerek memleket hasretlerini giderdiler. Batum’a dahi günü birlik gidilerek hatıralar objektiflerde yerini aldı. Ancak gezimize mazeretleri dolayısıyla katılamayan dostlarımız, geleneksel hale getirdiğimiz kültür gezimize önümüzdeki yıl katılabileceklerini söyledi. İnşallah gelecek yıl katılım daha da yüksek olacak. Başta sosyal proje kapsamında bizlere desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran, Başiskele Belediye Başkanımız Sayın  Hüseyin Ayaz, Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım, Kartepe Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Üzülmez ve İzmit Belediye Başkanımız Sayın Dr. Nevzat Doğan’a katkılarından dolayı dernek yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki yıl Artvin ve Batum’a gitmeyen değerli hemşehrilerimle görüşmek üzere’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.