DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ellibeş, ’30 Ağustos bir kahramanlık destanıdır’

Başkan Ellibeş, ’30 Ağustos bir kahramanlık destanıdır’

Başkan Ellibeş, ’30 Ağustos bir kahramanlık destanıdır’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 30 Ağustos Zafer Bayramı  münasebetiyle yağtığı açıklamada, ‘Bu büyük zafer bir kahramanlık destanıdır’ dedi.

30 Ağustos 1922 tarihi, Türk Ulusunun Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Bu zafer, asırlardır hür yaşayan bir milletin haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir.

İmkansızlıklar içinde verilen zorlu bir mücadelenin ardından kazanılan bu büyük zafer, milletimizin, en değerli varlığı olan istiklalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. Büyük fedakarlıklarla kazanılmış bu vatan ve bağımsızlığımız, bugün bizlerin de aynı hassasiyetle koruma yükümlülüğümüz, bizlere büyük görevler yüklemektedir.

İmkânsızlıklar içinde verilen zorlu bir mücadelenin ardından kazanılan bu büyük zafer, Türk milletinin, en değerli varlığı olan istiklalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. Bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir kanıtı olan 30 Ağustos, Türk ulusunun kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu da ortaya koymuştur.

Bu inanç ve şuurla milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tarihimizi şanlı zaferlerle süsleyen bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı büyük bir coşku ile kutlamak üzere tüm halkımızı da bayram törenine davet ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.