DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKANLAR TURİZMİN MERKEZİ KARTEPE´DE YÜRÜDÜLER

BAŞKANLAR TURİZMİN MERKEZİ KARTEPE´DE YÜRÜDÜLER

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” büyük katılımlı gerçekleştirildi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olan Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı (Ormanya)’da gerçekleşen sağlıklı yaşam yürüyüşüne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.

HAYVAN SAYISI ARTIYOR

Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü doğal yaşam parkı olan Kartepe Doğal Yaşam Parkı pek çok farklı tür yabani ve evcil hayvana ev sahipliği yapıyor. Dünyanın dört bir yanında yaşayan hayvan türleri parktaki özel alanlarına yerleştirilerek burada yaşamaları sağlanıyor. Parkın hayvan popülasyonu da her geçen gün giderek artıyor.

İYİ ÖRNEK OLMALIYIZ

Sabahın ilk ışıkları ile Başkan Üzülmez’in ev sahipliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Kartepeliler Ormanya içerisinde yürüyüş yaptılar. Onlarca Kartepelinin katıldığı yürüyüş sonunda ikramlar yapıldı. Kartepe’de doğal güzelliklerin korunarak halkın hizmetine sunulduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Sağlıklı nesillerin yetişmesi için spor çok önemlidir. Gençlere örnek olmak gerekmektedir. Gençlerimiz iyi örnek olursak geleceğimiz daha güvenli olur” ifadelerini kullandı.

SAĞLIKLI TOPLUM

Kartepe’de klasik belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyeciliğin örneklerini verdiklerinin altını çizen Başkan Üzülmez “Hayata geçirilen projelerin başarıya ulaştığı hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve alaka ile görülmektedir. Bu zamana kadar halkımızın hizmetine sunduğumuz projelerin hepsi kabul görmüştür. Sağlık insanın en büyük değeridir. Bunun için de iyi korunmalıdır. Bu düşünce ile hareket ederek halkımızın sağlıklı yaşaması, gelecek olan nesillere örnek olmak için bu yürüyüşleri düzenliyoruz. Bu sayede birlik ve beraberliğimizin yanı sıra sağlıklı toplumun oluşmasına katkı veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.