DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAYRAM PAZARI BU SENEDE AYNI YERDE KURULACAK

BAYRAM PAZARI BU SENEDE AYNI YERDE KURULACAK

BAYRAM PAZARI BU SENEDE AYNI YERDE KURULACAK

Gölcük’te her yıl dini bayramlardan 3 gün önce kurulan Bayram Pazarı bu yılda Körfez Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak’ta kurulacak.

Kocaman, ‘Bayram Pazarı hem esnafa hem de vatandaşa hitap edecek’

Kurban Bayramı yaklaşıyor. İlçemizde bayram heyecanı artıyor. Her sene bayram öncesi belirlenen cadde ve sokaklara kurulan bayram pazarı bu sene de Körfez Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak’ta kurulacak. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Necmi Kocaman, bayram pazarı konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Gölcük piyasasına önemli katkılar koyan Bayram Pazarı her yıl olduğu gibi bu yılda aynı yerde kurulacak. Vatandaşlarımızın imkanları doğrultusunda, ceplerine hitap eden ürünleri rahatlıkla bulabilmelerini sağlamak amacıyla bayram pazarı önemli bir hizmeti gerçekleştirecek. Her yıl vatandaşlarımızdan bu hizmetle ilgili olumlu tepkiler alıyoruz. Esnaflarımız da bayram öncesinde ürünlerini dışarıya çıkartıp, satma imkanı buluyor. Bu pazardan hem vatandaşımız hem de esnafımız karlı çıkıyor. Bu münasebetle tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının Kurban Bayramını şimdiden kutluyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.