DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bu görüntü ne zaman ortadan kaldırılacak?

Bu görüntü ne zaman ortadan kaldırılacak?

Bu görüntü ne zaman ortadan kaldırılacak?

Geçtiğimiz yılda 38. Sokak yapımına başlanmış yaklaşık olarak kısa bir süre içerisinde yeni görünümüne kavuşmuştu. Yolun ortasında bulunan kaldırımın taşlarının bozulmuş olması ise vatandaşlar tarafından tepki topluyor.

Vatandaşlar, ‘’Böyle durumlar bizi üzüyor’’

İlçemiz sokaklarından biri haline gelen, geçtiğimiz yıl yapımına başlanan yaklaşık olarak kısa bir süre içerisinde tamamlanarak yeni görünümüne kavuşan 38. Sokaktaki bu görüntü vatandaşları tarafından tepki topluyor. Kaldırımın üstünde bulunan levhanın yerinden oynatılması ile birlikte kaldırım taşlarının bozulmuş olması Gölcük halkından tepki topladı. Vatandaşlar, “Geçtiğimiz yıl yapılan 38. Sokaktaki eski yollarımız yenilenmişti. Gerçekten de çok güzel oldu. Ama bizi endişelendiren bazı görüntüler de oldu. Yolun ortasındaki kaldırımın taşlarının üzerinde bulunan levhanın yerinden oynatılmış görüntüsü ile sürekli karşı karşıya kalıyoruz. Böyle durumlar bizi üzüyor” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.