DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘BU MİLLETE TEHDİT SÖKMEZ’

‘BU MİLLETE TEHDİT SÖKMEZ’

AK Parti İlçe Başkanı Alp’ten ABD’ye

‘BU MİLLETE TEHDİT SÖKMEZ’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam ABD’nin iki Bakanımıza yaptırım uygulayacağı kararını sert bir dille eleştirdi.  Başkan Alp, artık Türkiye’nin bölgesinde sözü geçen bir devlet olduğunu belirterek, ‘Bu millete tehdit sökmez’ dedi.

‘ABD’nin iki Bakanımız için tehditkar söylemlerine karşı asla boyun eğmeyeceğiz’

Geçtiğimiz akşam ABD’li yetkililerin ülkemiz yönelik yaptığı küstah açıklamalarına sert tepki gösteren AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, şunları söyledi: ‘Türkiye artık bölgesinde sözü geçen, mazlum milletlerin umudu olan ve güçlü bir Lidere sahip ülke. Ülkemizin içerideki ve dışarıdaki düşmanları; güçlü bir Türkiye’den rahatsız olduklarını her zaman göstermektedir. ABD’nin iki Bakanımız için tehditkar söylemlerine karşı asla boyun eğmeyeceğiz. Bu millete tehdit sökmez. Bunu da 15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm dünya görmüştür. Biz, bayrağı, vatanı ve milletiyle birlikte büyük bir devletiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük devlet olmanın gereğini yapmakta bir an bile tereddüt etmeyiz. Türkiye bundan sonrada emin adımlarla büyümeye devam edecektir’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.