DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir imal ediyor çocuklar eğleniyor

Büyükşehir imal ediyor çocuklar eğleniyor

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı atölyelerinde imal edilen çocuk oyun grupları, park ve mesire alanlarında çocukların kullanımına sunuldu.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yatırım ve sosyal projelerle şehirde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Özellikle çocukların ve gençlerin, eğlenceli vakit geçirebilmesi için il genelinde park ve mesire alanlarının oluşturulmasına önem gösteriliyor. Büyükşehir Belediyesi park ve mesire alanlarına konulan çocuk oyun gruplarını kendi bünyesinde imal etmeye başladı. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi atölyelerinde TSE standartlarına uygun imal edilen çocuk oyun grupları, mesire ve parklara kuruldu. Kurum bünyesinde imal edilen çocuk oyun gruplarıyla ayrıca tasarruf da sağlanıyor.

 İMAL EDİLEN OYUN GRUPLARI

 Büyükşehir Belediyesi, park ve mesire alanlarını oyun gruplarıyla donatmaya devam ediyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi atölyelerinde imal edilen çocuk oyun grupları Kartepe Doğal Yaşam Parkı, Gebze Duyupark ve Çayırova Çağdaşkent mesire alanına kuruldu. Kurulan oyun gruplarıyla park ve mesire alanlarında, gençler ve çocuklar eğlenceli vakit geçirecek.

 TSE STANDARTLARINA UYGUNLUĞU BELGELENDİ

 Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi bünyesinde imal edilen oyun grupları için muayene ve gözetim talebinde bulunuldu. Yapılan incelemeler sonucunda oyun gruplarını, TSE standartlarında olduğu belgelendi. Kurum bünyesindeki çocuk oyun gruplarının il genelindeki diğer yerlerde de kullanılması hedefleniyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.