DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

COŞKUYLA KARŞILANDI

COŞKUYLA KARŞILANDI

Avrupa Şampiyonu Ramazan Sarı Gölcük’te

 

İtalya’nın Başkenti Roma’da düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak ülkemize ve ilçemize büyük bir gurur yaşatan  Gölcüklü Milli Sporcu Ramazan Sarı Anıtpark’ta coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

ANITPARK’TA ÇOŞKUYLA KARŞILANDI

Başarılı Sporcuyu Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci  başta olmak üzere çok sayıda vatandaş karşıladı. Anıtpark’ta yoğun sevgi gösterileri ve davul zurna eşliğinde omuzlarda taşınarak kutlamaların ikinci adresi olan Gölcük Belediyesi Hizmet Binasına doğru yola çıkıldı. Gölcük sokaklarında geçilen güzergahlarda sevgi gösterileri ile karşılanan Milli Sporcu Ramazan Sarı’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

GÖLCÜK’ÜN GURURU

Gölcük Belediyesi Hizmet Binasına gelindiğinde Milli Sporcuyu burada Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş karşılayarak Ramazan Sarı’yı kutladı. Belediye personeli de hizmet binasının koridorlarında şampiyon Ramazan Sarı’yı alkışlar ile karşıladı. Milli Sporcu Ramazan Sarı, daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Ellibeş, ziyarette Sarı’yı başarılarından ötürü tebrik ederken, ‘Gururumuz oldun’  dedi.

ELLİBEŞ, ‘NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR’

Belediye hizmet binası önünde konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Ne kadar gurur duysak azdır. Ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin gururu olan kardeşimi gönülden kutluyorum. İnanın gözlerim doluyor şuan ve kelimeler yetmiyor böyle bir başarıyı anlatmaya. Hani derler ya sözün bittiği noktadayız. Gerçekten de bugün onu yaşıyoruz. Başta Rüstem hocamız ve Yusuf hocamız bu çocuklarımızın yetişmesinde ve bugünlere gelebilmesi için büyük bir emek sarf ettiler. Allah onlardan razı olsun. Ama evlatlarımız da onları ve bizleri mahcup etmiyor. Öncelikle ahlakları ve duruşları ile bizleri onurlandırıyor ve mutlu ediyorlar. Sonuçta bugün burada Avrupa şampiyonu bir evladımızı gururla izliyoruz. Hatırladığım kadarıyla Gölcük’te bir ilki yaşıyoruz. Gerçekten de tarifi mümkün olmayan duygular içerisindeyim. Ben bir kez daha evladımızı, yeğenimi gözlerinden öpüyorum, kutluyorum, tebrik ediyorum. Bizleri mahcup etmedi. Gururla, onurla ülkemizi temsil ederek Şanlı Bayrağımızı göndere çektirdi. Allah ondan razı olsun. Yüce Rabbim yolunu açık etsin. Durmak yok yola devam” dedi.

SARI, ‘HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU’

İtalya’nın Başkenti Roma’da devam eden Avrupa Gençler Serbest Güreş Şampiyonasında Moldovalı rakibini yenerek altın madalyanın sahibi olan Milli Sporcu Ramazan Sarı,” Avrupa Şampiyonu olup geldik. Çok şükür İstiklal Marşımızı okuttuk . Belediye başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sonrasında beni bugünlere getiren Rüstem hocamdan Allah razı olsun. Benim üzerimde emekleri olan ve destekleyen bütün Gölcük halkına, abilerime ustalarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefim Dünya Şampiyonu olarak orada da Şanlı Bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.