DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Develi Giyim en güzel bayramlıkları ile çocukları bekliyor  

Develi Giyim en güzel bayramlıkları ile çocukları bekliyor  

Develi Giyim en güzel bayramlıkları ile çocukları bekliyor  

İlçemizde 1988 yılından beri hizmet veren Develi Giyim Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Develi Giyim Kurban Bayramı için birbirinden şık kıyafetleri ile aileleri ile birlikte çocukları bekliyor.

En güzel çocuk abiyeleri Develi Giyim’de

Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No: 4/D adresinde hizmet vermeye devam eden Develi Giyim 0-14 yaş gurubu iç ve dış giyimin yanı sıra oyuncak ve çocuk araç ve gereçlerinde bol çeşit ve uygun fiyatları ile geniş bir ürün yelpazesi ile sunmaya devam ediyor. Yaz sezonu ile birbirinden şık ve tarz kıyafetleri bünyesinde bulunduran Develi Giyim Kurban  Bayramı içinde en güzel kıyafetleri ile Gölcüklü aileleri ve çocukları bekliyor. 2018 yılının en son trend ve tarz giyimi konusunda iddialı olan Develi Giyim aynı zamanda çocuk abiyesi konusunda da  her zevke ve her bütçeye uygun çocuk abiyesi bulmak mümkün.

Çocuklar için en güzel bayramlıklar ve abiye elbiseler ile hazır

Gölcük’te 30 yıldır kalitesinden taviz vermeden hizmet veren Develi Giyim Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası’nın sahibi Hakan Develi,  Develi Giyim Bebek ve Çocuk Giyim Mağazamızda satışını yaptıkları tüm ürünlerin Avrupa standartlarına uygun kumaşların kullanıldığı ürünlerden oluştuğunu belirtti. Develi sözlerinin devamında, “ Develi Giyim Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası olarak Kurban Bayramı öncesi hazırlıklartımız tamamladık. Bayramda çocuklar için en şık bayramlıklar Develi Giyim’de olacak. Yine aynı şekilde tam düğün sezonunda olduğumuz için çocuklar için birbirinden güzel abiyeleri bünyemizde bulunduruyoruz. Develi Giyim olarak ayrıca bebek bakımı için kullanılan araç ve gereçlerinde bebek sağlığı için zararlı olacak maddeler içermeyen ürünlerin satışını yapmaktayız. Kısacası mağazamızda bebek sağlığına zararlı hiçbir ürün bulunmamaktadır.  Bu konuda ailelerimiz gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilirler. Bu nedenle diyebiliriz ki çocuklar için en güzel bayramlıklar Develi Giyim’de ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.