DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Direklerdeki tehlike vatandaşı tedirgin ediyor SEDAŞ’I GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Direklerdeki tehlike vatandaşı tedirgin ediyor  SEDAŞ’I GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Direklerdeki tehlike vatandaşı tedirgin ediyor

SEDAŞ’I GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Gölcük Kavaklı Mahallesi’nde bulunan 130. ve 80. Sokaklarında bulunan elektrik direklerindeki tehlike vatandaşları oldukça  tedirgin ediyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar, elektrik direklerine karşı önlem alınmasını isterken, ‘SEDAŞ’ı göreve davet ediyoruz’ dediler.

Kavaklı Mahallesi, 130. Sokak’ta elektrik direği vatandaşı tedirgin ediyor

İlçemizde Kavaklı Mahallesi, Sahil Caddesi, 130. Sokakta bulunan bir elektrik direğinin üst bölümünün zamanla hasar alması, vatandaşları ve çevre esnafları oldukça tedirgin ediyor. Elektrik direğinin üst bölümündeki delik olası kaza riskini ortaya çıkartıyor. Gazetemize konu hakkında açıklamalarda bulunan vatandaşlar, ‘Bu direk uzun zamandır böyle. Bizler ve bizim gibi vatandaşlar elektrik direğinden tedirgin oluyoruz. Allah korusun elektrik direği devrilse bunun hesabını kimse veremez? Bizler bu yüzden SEDAŞ’ı göreve davet ediyoruz’ dediler.

‘Uzun süredir elektrik direği bu şekilde duruyor’

Gölcük Kavaklı Mahallesi 80. Sokak üzerinde bulunan ve uzun zamandır yola eğik bir şekilde duran elektrik direği vatandaşları tedirgin ediyor. Elektrik direğindeki bu tehlikeyi gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, SEDAŞ’ın ilçemizde bu şekilde olan direkleri yenilemesini istedi. Vatandaşlar, ‘Bu elektrik direği uzun zamandır böyle, yola doğru eğik bir şekilde duruyor. SEDAŞ yetkililerinden bu direğe karşı önlem almalarını istiyoruz. Üzücü kazalar olmadan önlem alınmalı’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.