DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dolar ve Euro’da dalgalanmalar devam ediyor VATANDAŞLAR TEMKİNLİ OLMALI

Dolar ve Euro’da dalgalanmalar devam ediyor  VATANDAŞLAR TEMKİNLİ OLMALI

Dolar ve Euro’da dalgalanmalar devam ediyor

VATANDAŞLAR TEMKİNLİ OLMALI

İlçemizde hizmet veren Bektaş Döviz’in vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer, Dolar ve Euro’da son zamanlarda yaşanan dalgalanmalardan dolayı vatandaşların temkinli olması ve yatırım yapma konusunda acele etmemesi gerektiğini ifade etti.

Kazanfer, “Vatandaşların temkinli olmasında fayda var”

Bektaş Döviz vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer yaptığı açıklamada, “ Dolar ve Euro’da dalgalanmalar ve belirsizlikler devam ediyor. İniş çıkışlar devam ettiği için vatandaşlarımızın temkinli olmasında fayda var. Amerika ile olan ilişkilerimiz düzelmediği müddetçe bu dalgalanmalar devam edecektir. Türkiye bunun için gerekli önlemleri aldı ancak şu an için yetersiz kalıyor. Bu nedenle fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Hükümetimiz Dolar ve Euro’da meydana gelen aşırı yükselmeyi düşürmek için elinden gelen gayreti göstermektedir. Fiyatlarda meydana gelen dalgalanmalar devam ettiği için vatandaşların temkinli olmasında fayda var. Yatırım yapmayı düşünen vatandaşların bu fiyatlardan döviz almasını tavsiye etmiyoruz. Hatta elinde olan dövizleri bozdurarak ülke ekonomisine katkı sağlamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Dolar ve Euro’da son durum;

Dolar (alış)6.000 (satış) 6.250

Euro (alış)7.000 (satış) 7.250

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.