DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi sünnet olacak 75 çocuk için, MEVLİD OKUTTU

Gölcük Belediyesi sünnet olacak 75 çocuk için,  MEVLİD OKUTTU

Gölcük Belediyesi sünnet olacak 75 çocuk için,

MEVLİD OKUTTU

Gölcük Belediyesi’nin yıllardır gerçekleştirdiği ve artık geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni etkinlikleri Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlik ile devam ettirildi. Bu yıl 75 çocuk sünnet ettirilirken, Kongre Sarayı’nda mevlit okundu.

Çocuklara özel ve eğlence dolu anlar yaşatıldı

Sünnet Şöleni programı ilk olarak Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci belediye binası önünde çocuklarla fotoğraf çekimi ile başladı. Ardından Sünnet Çocukları Mehteran Takımı eşliğinde ile Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda bir gösteri yapan mehteran takımı çocuklara çok özel ve eğlence dolu anlar yaşattı. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda düzenlenen mevlit programı ile devam etti. Program da Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletileri yapılırken, ardından dualar edildi.

Ellibeş, ‘Çocuklarımıza çok güzel bir ömür diliyorum’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Davetimize icabet edip buraya kadar geldiğiniz için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hocalarımızın o güzel Kuran-ı Kerim’in okumalarından ve dualarına söz yok. Geleneksel hale getirdiğimiz bu sünnet merasiminin çocuklarımız ve ailelerimiz açısından hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah çocuklarımız gelecekte ailesine, ülkesine, milletine, dinine bağlı, saygılı, hayırlı birer evlat olarak yetişirler ve gelecekte bizlere, ülkelerine hayırlı hizmetler yaparlar’ dedi.

Çocuklara oyuncak araba hediye edildi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, program sonunda çocuklara oyuncak araba hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.