DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük girişindeki o sorun çözüldü

Gölcük girişindeki o sorun çözüldü

Gölcük girişindeki o sorun çözüldü

İlçemizde İzmit-Gölcük Kooperatifinin Gölcük istikameti bölümünde bulunan alanda uzun zamandır her yağış sonrası oluşan geniş su birikintileri sürücülere ve yayalara büyük sıkıntı yaşıyordu. Yetkililer yaşanan bu sorunu çözen çalışma yaparak sorunlu alanı asfaltladı.

Bu sorun uzun süre yaşanıyordu

Gölcük’te uzun zamandır yayalar ve sürücüler için önemli bir sorun olan alan yapılan çalışma sonrasında çözüme kavuşturuldu. İlçemizde İzmit-Gölcük Kooperatifinin Gölcük istikameti bölümünde bulunan alan her yağış sonrası adeta suya gömülerek, sürücülere zorluk yaşatıyordu. Sürücüler ve vatandaşlar bu sorunun çözülmesini istiyorlardı. Uzun süre yaşanan bu soruna kayıtsız kalmayan yetkililer geçtiğimiz günlerde sorunlu alanı asfaltladı. Yeni yapılan çalışmayla yayaların ve sürücülerin yaşadığı sorun bitirilmiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.