DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘Gölcük’te Mavi Kapak Kampanyası’na destekten memnunum’

‘Gölcük’te Mavi Kapak Kampanyası’na destekten memnunum’

‘Gölcük’te Mavi Kapak Kampanyası’na destekten memnunum’

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İlçe Başkanı Umutcan Uz, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği için topladığı mavi kapak kampanyasının oldukça iyi gittiğini belirterek, destek çağrısını yineledi.

‘Bayramdan sonra Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğim’

HEPAR Gölcük İlçe Başkanı Umutcan Uz, mavi kapak kampanyası hakkında şunları söyledi: ‘Mavi Kapak Kampanyamızı duyurduğumuzdan itibaren, yoğun bir ilgiyle karşılaştım. Projeyi Belediye Başkanımız ile de bayramdan sonra konuşacağım. Gölcük Belediyesi’nin içine bir kutu konulmasını rica edeceğim. Mavi Kapak gönderimlerimizi her ay PTT aracılığı ile yapacağız. Şu an yaklaşık elimizde 3 çuval kapak bulunmaktadır. Çevre illerden gelen talepleri de derneğin belirlemiş olduğu toplama merkezlerine yönlendiriyoruz. İlçemizde gelen talepleri de kendimiz giderek kapakları alıyoruz. Gölcük esnafı ve vatandaşlarına desteklerinden ötürü teşekkür ediyor, mavi kapak desteklerine devam etmelerini rica ediyorum’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.